Krimi

32-ročná vodička jazdila včera krátko po 20:00 hod. po diaľnici D2 v smer

Ilustračný obrázok k článku 32-ročná vodička jazdila včera krátko po 20:00 hod. po diaľnici D2
v smer
2
Galéria

32-ročná vodička jazdila včera krátko po 20:00 hod. po diaľnici D2 v smere z Bratislavy na územie Maďarska. Na úrovni zjazdu z diaľnice na Rusovce – Jarovce, vodička tento zjazd prešla a následne sa po pár metroch s vozidlom otočila a prešla do protismeru. Bratislava24.sk informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V aute bolo aj dieťa

S vozidlom sa následne v protismere vrátila za plnej premávky pred výjazd z diaľnice, pričom pri tejto jazde ohrozila niekoľko nákladných motorových vozidiel, osobných vozidiel ako aj vozidlo príslušníkov Oddelenia mýtnej polície.

„Pri tejto mimoriadne riskantnej a nezodpovednej jazde nedošlo k zraneniu osôb alebo spôsobeniu škody na vozidlách,“ povedal Szeiff s tým, že vodička bola následne príslušníkmi mýtnej polície podrobená vykonaniu kontroly, počas ktorej sa preukázalo, že vo vozidle sa nachádzalo aj maloleté dieťa.

Polícia upozorňuje vodičov

Nakoľko sa vodička dopustila porušenia viacerých ustanovení zákona o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov, na mieste jej bol zadržaný vodičský preukaz. Vo veci bude naďalej konať príslušný správny orgán, ktorý rozhodne o vine a sankcii za porušenie zákona.

„Polícia opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne, plne sa venovali vedeniu vozidla, rýchlosť jazdy za každých okolností prispôsobili svojim schopnostiam a vlastnostiam motorových vozidiel,“ dodal hovorca.

Nehoda na D2
6
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM