Adriana Banásová Krimi

18 ročného Denisa D. obvinili z drogovej trestnej činnosti, v ruksaku mu našli 34 igelitových vrecúšok so sušenou zelenou rastlinou

Trest odňatia slobody na tri až desať rokov hrozí v prípade preukázania viny 18-ročnému Denisovi D. z okresu Námestovo, ktorého vyšetrovateľ Policajného zboru (PZ) obvinil z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ilustračný obrázok k článku 18 ročného Denisa D. obvinili z drogovej trestnej činnosti, v ruksaku mu našli 34 igelitových vrecúšok so sušenou zelenou rastlinou
Zdroj: TASR

Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

„Podľa doterajších informácií policajti dňa 20.12.2015 v noč­ných hodinách, pred jedným z podnikov na Štúrovej ulici v Bratislave, skontrolovali v súčasnosti už obvineného muža, ktorý u seba v ruksaku prechovával sklenenú fľašu s obsahom 34 igelitových vrecúšok s neznámou sušenou rastlinou zelenej farby,“ uviedla Mihalíková.

Podľa predbežných výsledkov z Kriminalistického a expertízneho ústavu PZ ide o rastlinný materiál rodu Cannabis a prechovávaný obsah má zodpovedať minimálne 60 bežným jednotlivým dávkam drogy.

Obvineného stíhajú na slobode.

Prečítajte si tiež: Polícia prosí občanov o pomoc pri hľadaní páchateľa, ktorý prepadol stávkovú kanceláriu v Centráli

ilustračná foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM