Správy

Zverejnili VIDEO Dankovej nehody a ľudia sa čudujú: Na TOTO sme čakali tri mesiace?

Polícia konečne zverejnila sľubované video nehody Andreja Danka. Ale keď to uvidíte... Ľudia sa nestačia čudovať.

Ilustračný obrázok k článku Zverejnili VIDEO Dankovej nehody a ľudia sa čudujú: Na TOTO sme čakali tri mesiace?
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj , TASR/Michal Svítok

Andrej Danko 11. januára v bratislavskej Dúbravke spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej zdemoloval semafor. Internet okamžite zaplavili rôzne vtipy, no objavilo sa aj množstvo otázok.

Pokuta a trest

Danko po nehode sľúbil, že bude upratovať ulice Dúbravky. Ako sľúbil, tak sa aj stalo a šéf národniarov v piatok (26. apríla) chytil do ruky metlu.

Danko odmieta, že by bol v čase nehody pod vplyvom alkoholu. Počas upratovania priznal, že dostal pokutu a na dva roky mu zadržali vodičský preukaz.

Video, na ktorom nič nevidno

Krátko po nehode bolo sľúbené, že verejnosť uvidí video zachytávajúce nehodu. Po viac ako troch mesiacoch sme sa dočkali. Bratislavské KR PZ zverejnilo zábery, no ľudia sa nestačia čudovať.

Zábery sú z kamery v električke, video je nekvalitné a takmer nič na ňom nie je vidieť. „Aby človek dokázal čokoľvek identifikovať z tohto videa, musí mať obrovskú predstavivosť,“ píše Janka.

„Asi ste tu jasnovidci. Ja absolútne nevidím žiadnu nehodu. Polícia Slovenskej republiky, toto je krásny výsmech a odkaz spoločnosti. Ďakujeme, budeme si pamätať,“ dodal Jaro a ďalší sa pridáva: „Tak sa vám podarilo predsa nájsť video, kde ho nejde vidieť, aby ste verejnosť uspokojili.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM