Rôzne Správy

Zimné prázdniny sú za dverami a vy máte málo dovolenky? Pošlite deti do tábora!

Zimné prázdniny školákov trvajú viac ako dva týždne. Pre rodičov, ktorým už veľa dovolenky nezostalo, je neraz ťažko riešiteľným rébusom, kam s deťmi.

Ilustračný obrázok k článku Zimné prázdniny sú za dverami a vy máte málo dovolenky? Pošlite deti do tábora!
8
Galéria
Zdroj: TASR

Kým si deti užívajú rôzne školské vianočné večierky a besiedky, rodičia si lámu hlavu nad tým, kde a ako budú ich ratolesti tráviť dvojtýždňové zimné prázdniny. Netreba zúfať, riešení je viac.

Zábava v Starom Meste

Najlacnejším riešením je prihlásiť deti do niektorého z centier voľného času. Nie všetky však organizujú tábory aj počas zimných prázdnin. Záchranným kolesom pre zamestnaných rodičov je Centrum voľného času Staré mesto. Podmienkou na prijatie do tábora je vypísanie a zaslanie prihlášky a zaplatenie poplatku v CVČ.

Počas zimných prázdnin organizujú poldenné tábory v čase od 9:00 do 13:00 hod.

Na deti čaká pestrý program:

23. 12. 2016 – maľovanie na sklo s vianočnou tématikou a spoločenské hry

02. 01. 2017 – výroba kŕmidla pre zvieratká a spoločenské hry

03. 01. 2017 – starostlivosť o zvieratká a spoločenské hry

04. 01. 2017 – výroba filcových bábik na prsty a hranie divadielka

05. 01. 2017 – maľovaný príbeh a hranie príbehu

Zimný tábor so psíkmi

Ak je vaše dieťa šťastné v spoločnosti zvierat, prihláste ho do tábora, ktorý organizuje záujmový krúžok DogTime. Skvelá zábava a zmysluplné využitie voľného času vašu ratolesť čaká na Kominárskej ulici v Bratislave v rodinnom centre Kominárka.

Deťom sa budú venovať certifikovaní inštruktori a ich canisterapeutické psy. Pre deti sú pripravené hry, súťaže, tvorivé dielne, video prezentácie a, samozrejme, aj vychádzka so psíkom. Prihlášku treba odoslať do 20. decembra. Dieťa je možné prihlásiť aj na jednotlivé dni, v prípade veľkého záujmu však budú uprednostnené deti, ktoré majú záujem o celý turnus od 2. januára do 5. januára. Cena tábora je 27 eur na deň.

Zimný Lego tábor

Máte doma malého staviteľa, ktorý si časti stavebnice Lego nosí potajme aj do školy? Zabavte ho obľúbenou hrou aj počas prázdnin. Váš drobec si navyše nájde nových kamarátov a zdokonalí svoje technické zručnosti. Zimný tábor s kockami Lega nájdete v Brick by Brick na Martinčekovej ulici 13.

Tábor pre deti od 4 do 12 rokov v termíne od 2. do 6. januára vás bude stáť 149 eur. V cene je započítaná aj strava a pitný režim.

Prázdninová cesta okolo sveta

Vypravte svojich drobcov na ďalekú cestu. V táboroch Wattsenglish sa deti spolu s anglickými lektormi a pod vedením vedúcich vyberú na cestu okolo sveta plnú dobrodružstiev a zaujímavostí z blízkych aj vzdialených krajín.

Deti si v tábore rozšíria slovnú zásobu, vyrobia rôzne suveníry, naučia sa pracovať s mapou a hlavne si precvičia angličtinu. Na tábor môžete prihlásiť svoje ratolesti od 4 do 8 rokov. Cena tábora v termíne od 2. do 6. januára je 149 eur.

Voňavé Vianoce v Bibiane

Ak máte staršie a samostatnejšie deti, ktoré zvládnu aj bez dozoru cestu do centra mesta, môžete ich poslať do Domu umenia Bibiana. Každý deň okrem pondelka si tam pod dohľadom animátorov upečú medovníčky, vytvoria pohľadnice, ale aj iné drobné darčeky. Zaujímavé dielničky Bibiana organizuje až do 8. januára 2017.

Deti
8
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM