han Futbal Šport

VYHNITE sa týmto častiam mesta: Večer je futbal, doprava bude obmedzená!

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v súvislosti s piatkovým futbalovým zápasom medzi reprezentáciami Slovenska a Portugalska na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku VYHNITE sa týmto častiam mesta: Večer je futbal, doprava bude obmedzená!
Zdroj: Facebook.com/Mestská polícia Bratislava

Očakáva sa účasť asi 22.000 ľudí. TASR o tom informovali bratislavskí krajskí aj mestskí policajti.

Obmedzenia v cestnej premávke sa budú týkať najmä ulíc Príkopová, Viktora Tegelhoffa, Kalinčiakova a Bajkalská od križovatky s Vajnorskou ulicou v úseku po Trnavskú cestu. Polícia vyzvala vodičov, aby rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným.

„O prípadných ďalších dopravných obmedzeniach bude verejnosť včas informovaná,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Avizovala, že dopravní policajti budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne.

Nie je rizikový, ale…

Mestská polícia Bratislava na sociálnej sieti upozornila, že zápas nie je rizikový, ale očakáva sa mimoriadne vysoká účasť fanúšikov. Na štadión by podľa nej malo prísť 22.000 ľudí. „Mestská polícia preto výrazne posilňuje hliadky v teréne,“ doplnila.

Odporúča, aby sa návštevníci štadióna vyhli parkovaniu v jeho v blízkosti a svoje vozidlá ponechali v širšom okolí. „Ideálne je presúvať sa po meste linkami verejnej dopravy,“ podotkli policajti.

Zároveň vodičom radia, aby sa v podvečerných hodinách vyhli lokalite Tehelného poľa a využili alternatívne trasy.

„Fanúšikov oboch futbalových tímov tiež vyzývame na slušnosť, dôstojné správanie a vyhnutie sa nešportovým gestám či prejavom agresie,“ dodala mestská polícia.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM