Tlačové správy

Vyberáme klimatizáciu: Aj tu platí, že cena nie je všetko

Neviete sa rozhodnúť akú klimatizáciu si vybrať a ktorá firma vám ju namontuje? Pýtate sa, či je lepšie kúpiť klímu od jednej a montovať od druhej firmy? Na to vám vieme jednoznačne odpovedať.

Ilustračný obrázok k článku Vyberáme klimatizáciu: Aj tu platí, že cena nie je všetko
Zdroj: Heatshop.com

Najideálnejšie je „všetko pod jednou strechou“. V prvom rade sa zamerajte na spoločnosť, ktorá zabezpečuje nielen predaj, ale aj montáž klimatizácií. Pri výbere tej najideálnejšej si pozrite referencie a portfólio ponúkaných služieb.

Na základe prieskumu navrhujeme špecializovanú firmu, ktorá vám pri obhliadke priestoru poradí, navrhne ideálne umiestnenie klimatizácie, poradí pri výbere značky a typu klimatizácie a zodpovie na vaše otázky.

Malo by vás tiež zaujímať, či má spoločnosť certifikovaných montážnikov , aby ste si boli istí, že montáž bude prevedená kvalitne, rýchlo a hlavne podľa očakávaní.

Záruku 5 rokov na klimatizácie poskytuje málo firiem. Zamerajte sa ale aj na záruku vykonaných prác.

Je dôležité si uvedomiť, že v prípade vzniku technického problému sa máte na koho obrátiť. Overte si aj to, či firma zabezpečuje opravy, resp. či má náhradné diely skladom.

Opravám je ale dobré predchádzať. Spôsob ako zabezpečiť dlhšiu životnosť klimatizácií je ich pravidelný servis. Ideálne čistenie klimatizácie je raz ročne. Niekedy častejšie. Všetko závisí od znečisteného prostredia.

Rýchlosť spätných reakcií je tiež faktor, ktorý Vvám napomôže pri výbere tej ideálnej spoločnosti. Niektoré spoločnosti zabezpečujú 24-hodinovú hotline linku či výjazd do 48 hodín.

Odborník vám poradí, aká klimatizácia je pre vás určená. Pred oslovením si ale musíte ujasniť, čo je pre vás dôležité pri výbere. Niekto preferuje cenu, niekto kvalitu, iní parametre samotnej klimatizácie.

Ak sa stále neviete rozhodnúť navštívte showroom s klimatizáciami.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM