Nina Táborská Rôzne

Vodiči, zvýšte svoju pozornosť! V Bratislavskom kraji vás čaká niekoľko dopravných obmedzení

Zdržanie môže spôsobiť aj zhustená premávka smerom z Bratislavy vzhľadom na blížiaci sa predĺžený víkend. Polícia preto žiada vodičov, aby zvýšili svoju pozornosť. Obmedzenia na cestách spôsobia aj prebiehajúce rekonštrukčné práce. Pozrite sa, na ktorých miestach je nutné rátať so zdržaním.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, zvýšte svoju pozornosť! V Bratislavskom kraji vás čaká niekoľko dopravných obmedzení
Zdroj: TASR

Dňa 08. 05. 2015 v čase od 10.00 h – 13. 30 h bude na hraničnom priechode „Rajka“ prebiehať montáž veľkoplošných portálových dopravných značení za účasti hliadok dopravnej polície. Úplne uzavretý bude pravý jazdný pás diaľnice D2, t. j. všetky tri pruhy na nevyhnutnú dobu dvakrát po približne 20 minút.

V súvislosti s rekonštrukciou križovatky D1 – Senec, dôjde dňom 07. 05. 2015 k úprave počtu jazdných pruhov a to z dvoch na tri za ponechania súčasnej maximálnej povolenej rýchlosti.

Cesta 1. triedy I/62 bude uzavretá v úseku kilometra 9,3 – 13,5 z dôvodu rekonštrukcie panelovej vozovky. Dopravné obmedzenie je od 04. 05. 2015 do 15. 12. 2015. Obchádzkové trasy sú vedené cez účelové komunikácie a miestne komunikácie.

V čase od 6.00 h dňa 08. 05. 2015 do 22.00 h dňa 09. 05. 2015 bude striedavo obmedzená premávka v ľavom a pravom jazdnom pruhu výjazdovej vetvy z Dolnozemskej ulice na diaľnicu D1 – Prístavný most z dôvodu výmeny povrchu vozovky. Premávka bude v uvedenom úseku usmerňovaná prenosným dopravným značením, v prípade potreby usmerňovaná aj príslušníkmi Policajného zboru.

„V tejto súvislosti odporúčame vodičom, aby sa plne venovali vedeniu motorového vozidla, aby boli disciplinovaní, ohľaduplní a prispôsobili svoje správanie situácii v cestnej premávke, svojim schopnostiam a vlastnostiam motorových vozidiel,“ Bratislava24.sk informovala Lucia Mihalíková hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM