Rôzne

Vodiči, pozor! Od soboty začnú opravovať Hradskú a Ráztočnú ulicu

Počas pracovných dní budú práce na vozovke, a to najmä frézovanie, realizované mimo rannej špičky.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Od soboty začnú opravovať Hradskú a Ráztočnú ulicu
3
Galéria
Zdroj: TASR

V mestskej časti Vrakuňa začne od soboty (16. 11.) mesto opravovať Hradskú ulicu a od pondelka (18. 11.) Ráztočnú ulicu. Vodiči preto musia počítať s dopravnými obmedzeniami. Upozorňuje na to hlavné mesto na sociálnej sieti. Oprava oboch ulíc má byť v závislosti od počasia dokončená vo večerných hodinách 1. decembra.

Opravy na Hradskej

V sobotu od 04:00 hod. sa začne oprava vozovky na vyznačenom úseku Hradskej ulice vo Vrakuni. „Počas pracovných dní budú práce na vozovke, najmä frézovanie a úprava krajníc, realizované mimo rannej špičky. Počas pracovných dní bude úsek prejazdný pre motorové vozidlá obojsmerne. Premávku okolo posuvných zostáv budú v kratších úsekoch riadiť pracovníci,“ spresnil magistrát.

V záujme minimalizovania dosahov na dopravu a čo najskoršieho ukončenia prác bude počas víkendov od 04:00 hod. v sobotu do 23:00 hod. v nedeľu úsek prejazdný iba jednosmerne, v smere z Vrakune do centra mesta.

Mimo rannej špičky

Od pondelka plánuje mesto začať aj s opravou Ráztočnej ulice. Počas pracovných dní budú práce na vozovke, a to najmä frézovanie, realizované mimo rannej špičky. Cez pracovné dni bude úsek prejazdný pre motorové vozidlá obojsmerne.

„Premávku okolo posuvných zostáv budú v kratších úsekoch riadiť pracovníci. V záujme minimalizovania dosahov na dopravu a čo najskoršieho ukončenia prác, najmä asfaltovania, ktoré prebieha na dlhších súvislých úsekoch, bude počas víkendov úsek prejazdný iba jednosmerne, v smere z Vrakune do centra mesta,“ upozorňuje samospráva.

Opravy ciest
3
Galéria
Zdroj: Facebook

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM