Správy

Vodiči, aj v tomto týždni vás čakajú na cestách dopravné obmedzenia!

S opravami ciest sa v posledných týždňoch akoby pretrhlo vrece. Aj z tohto dôvodu budete počas nasledujúcich dní nútení meniť trasy.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, aj v tomto týždni vás čakajú na cestách dopravné obmedzenia!
Zdroj: Dnes24.sk

Z dôvodu opravy chodníka na Metodovej ulici bude táto ulica neprejazdná. V jednosmernej ulici pribudli nové parkovacie miesta, rekonštruovať sa bude aj chodník.

Na Karloveskej ulici je z dôvodu výkopových prác stále obmedzený ľavý jazdný pruh v smere do centra mesta.

Dopravný podnik Bratislava na svojej webovej stránke informuje, že od utorka (5. júl) je v Petržalke zmenená trasa autobusových liniek premávajúcich cez Muchovo námestie. Dôvodom je rozkopávka vozovky na Černyševského ulici. V rozkopanom úseku je úplne vylúčená doprava. Rozkopanie vozovky si vynútila neplánovaná oprava vodovodného potrubia. Zastávky na Muchovo nám. sú zrušené. Zastávka Farského, v smere jazdy do mesta, resp. do Ovsišťa, je dočasne zriadená na Bosákovej ulici, za križovatkou s Jantárovou cestou. Predpokladaná doba rozkopávky je päť dní.

Od dnešného dňa až do piatku (6. – 8. jún) počítajte s dopravnými obmedzeniami, ku ktorým môže dôjsť z dôvodu sprievodných podujatí predsedníctva Slovenskej republiky v Rade Európskej únie v Bratislave.

V dňoch 7. a 8. júna v čase od 6.00 hod. – 18.00 hod. budú dopravné obmedzenia v zmysle schváleného projektu organizácie dopravy, v rámci ktorého bude zakázaný vjazd na Mostovú ulicu z Vajanského a Rázusovho nábrežia. Vjazd k hotelu Carlton bude pre hostí umožnený z Jesenského a Gorkého ulice, ktorý bude zároveň riadený a kontrolovaný príslušníkmi Policajného zboru. Bratislava24.sk o tom informoval hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Od 1. júna až do 15. októbra je neprejazdná Medená ulica, vjazd vozidiel je možný cez Kúpeľnú ulicu.

Čítajte aj: Petržalská trať bude po oprave opäť preskúšaná

Výkopové práce
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM