Rôzne

Vodiči a chodci, pozor! V Petržalke budú opravovať cestu aj zastávku MHD

V Petržalke musíte od pondelka rátať s obmedzeniami v cestnej premávke na Lietavskej ulici. A ak používate zastávku MHD Einsteinova, márne ju budete hľadať na pôvodnom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči a chodci, pozor! V Petržalke budú opravovať cestu aj zastávku MHD
Zdroj: Bratislava - Petržalka

V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa od pondelka až do 26. augusta bude pracovať na ceste na Lietavskej ulici. Približne v tom istom čase bude bratislavský dopravný podnik opravovať zastávku MHD Einsteinova.

Cesta na Lietavskej ulici

V pondelok 13. augusta o 8:00 hod. sa začne s opravou štyroch jazdných pruhov na Lietavskej ulici v úseku od Budatínskej po koniec najbližšej zastávky MHD. „Mesto celkovo opraví takmer 2-tisíc metrov štvorcových komunikácie. Práce na komunikácii spočívajú v odfrézovaní asfaltovej vrstvy vozovky a položení nového asfaltu,“ informuje petržalská samospráva na svojej webovej stránke. Premávka bude usmernená prenosným dopravným značením. Predpokladané ukončenie prác je 26. augusta.

Zastávka Einsteinova

Približne v rovnakom čase ako oprava rekonštrukcia na Lietavskej ulici bude prebiehať oprava zastávky MHD na Einsteinovej ulici.

„Zastávka v smere jazdy do Petržalky bude premiestnená približne o 150 metrov pred svoju stálu polohu (pred križovatku). Predpokladaný termín ukončenia prác je 30. septembra 2018,“ informuje bratislavský dopravný podnik na svojom webe.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM