Správy

Vlak na úseku Bratislava Petržalka – Kittsee dočasne nepôjde

Počas dočasnej výluky budú opravovať železničný zvršok koľaje a kosiť burinu. Cestujúcim ponúknu náhradnú autobusovú dopravu.

Ilustračný obrázok k článku Vlak na úseku Bratislava Petržalka – Kittsee dočasne nepôjde
Zdroj: TASR

V medzistaničnom úseku Bratislava Petržalka – Kittsee a v železničnej stanici Bratislava Petržalka plánujú v dňoch 18. a 19. júna 2016 výlukové práce. Doprava na tomto úseku bude vylúčená, cestujúcim ponúknu náhradnú autobusovú dopravu, ktorú zabezpečí dopravca ZSSK Slovensko.

V rámci spomenutej výluky budú opravovať železničný zvršok koľaje, bude sa kosiť burina a na pláne je aj výrub náletových drevín. Dôvodom realizácie týchto prác je zlepšenie stavu železničného zvršku a prechodového prierezu koľaje. Práce realizujú ŽSR vlastnými zamestnancami a z vlastných zdrojov.

Ako informovala hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková: „ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.“

Čítajte aj: RegioJet zdražuje počas špičiek vlaky na trase Bratislava-Košice: Takto pôjdu ceny hore!

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM