ELA Rôzne Správy

VIDEO: Bielu sobotu poňal na oslavu narodenín netradične: Slovenský spevák vyliezol z TRUHLY!

Bielu sobotu, kedy veriaci večer slávia Zmŕtvychvstanie Ježiša Krista, poňal kontroverzný spevák David Key symbolicky: Hostí šokoval svojím pohrebom v truhle a znovuzrodením.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Bielu sobotu poňal na oslavu narodenín netradične: Slovenský spevák vyliezol z TRUHLY!
Zdroj: Instagram.com/David Key

V jednom z večerných bratislavských klubov to na Bielu sobotu vyzeralo poriadne symbolicky, čo sa týka cirkevného sviatku.

Symbolika zmŕtvychvstania

Katolícki veriaci si na Bielu sobotu, nazývanú aj Svätá sobota, spomínajú na mŕtveho Krista. Prichádzajú do kostolov na modlitby a poklonu pri Božom hrobe alebo pri svätom kríži. Vo večerných hodinách sa radujú zo slávenia jeho zmŕtvychvstania.

Nuž a práve na tento deň sa rozhodol zorganizovať svoju narodeninovú oslavu kontroverzný spevák David Key. A postaral sa o veľké prekvapenie! Úvod svojej šou pripravil v netradičnom duchu: v znamení pohrebu a zmŕtvychvstania!

Koniec jednej etapy

David Key (28) je známy slovenský spevák a influencer, ktorý sa preslávil najmä na sociálnych sieťach a v reality show. Objavil sa v kuchárskej Bez servítky, no ľudia ho poznajú aj cez rôzne škandály v slovenskom šoubiznise – napr. s „Kollárovou“ misskou Miroslavou Fabušovou (40), Norou Kabrheľovou (65) či vzťahom s exfarmárom Minhom.

Na oslave speváka sa objavilo taktiež množstvo známych hostí. Nechýbali známe postavičky zo slovenských reality šou Farma či Love Island či 87-ročná speváčka Maja Velšicová, ktorá sa s Davidom pozná niekoľko rokov.

David poňal párty veľkolepo od začiatku, na oslavu pozvaných priviezol „párty bus“ a tým to nekončilo: Oslávenec v úvode vyliezol z rakvy, v ktorej začal spievať.

„Keďže môj život – či už súkromný alebo kariérny – bol doteraz síce úspešný, ale plný káuz a škandálov, rozhodol som sa, že zorganizujem pohreb a následné znovuzrodenie," povedal pre Topky.sk David, ktorý sa rozhodol takto symbolicky na Veľkú noc ukončiť svoje škandalózne obdobie a začať odznova. Svojim hosťom splnil to, čo sľuboval: šou, aká tu ešte nebola!

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM