Rôzne Správy

Veľtrh krásy Interbeauty otvorí opäť svoje brány. Ponúkne kozmetické vychytávky a trendy novej sezóny

Spoločne s Interbeauty sa v Inchebe konajú aj veľtrhy ezoteriky a zdravého životného štýlu Esoterika a Biostyl.

Ilustračný obrázok k článku Veľtrh krásy Interbeauty otvorí opäť svoje brány. Ponúkne kozmetické vychytávky a trendy novej sezóny
8
Galéria
Zdroj: TASR

Jesenná edícia najväčšieho veľtrhu kozmetiky na Slovensku bude veľkou oslavou žien a všetkých odtieňov ženskej krásy. 35. medzinárodný veľtrh Interbeauty sa stane synonymom všetkého, čo zosobňuje moderná žena – ženskosti, dravosti, krásy, inšpirácií, originality a zdravého sebavedomia.

Aktuálne trendy

Podujatie nielenže odprezentuje aktuálne trendy v ženskej kráse, pomôže a poradí stovkám žien, ale predstaví aj akčné dámy, ktoré denne inšpirujú svoje okolie a dokazujú, že pre ženu nie je nič nemožné.

Veľtrh sľubuje bohatú ponuku výrobkov, prístrojov a služieb pre starostlivosť, revolučné kozmetické novinky, trendy v líčení a úprave vlasov na nadchádzajúcu sezónu i pestrý sprievodný program obohatený o vystúpenia známych vizážistov a medzinárodné súťaže v make-upe, vlasovom a nechtovom dizajne.

Hviezdy sociálnych sietí

Interbeauty je aj každoročným dejiskom súťaží, kde si sily merajú najlepší slovenskí experti na ženskú krásu. Priamo pred očami návštevníkov sa uskutočnia Majstrovstvá SR a Medzinárodné majstrovstvá v manikúre prírodných nechtov, Majstrovstvá SR v make-upe, súťaž v nechtovom dizajne Stiletto, Vizáž roka 2018, kadernícky Oscar Zlaté nožnice, Barber Battle, Medzinárodný festival v aplikácii umelých mihalníc a ďalšie.

V priamom prenose sa budú dať odsledovať aktuálne trendy a získať inšpirácie od najlepších z najlepších.

Na veľtrh dorazia aj hviezdy sociálnych sietí. Známe „vizážistické tváre“ z instagramu Lucia Lucid Sládečková, Zuzana Šutjaková, Adriana Loj, Niky Rich, Denisa Denuuusik Strapková, Lussimakeup, Beauty by Adela, Micha.Ella Art, Bernie Makeup a Heňka z koliby budú na modelkách predvádzať svoje umenie na vybrané témy. Vizuálnou baštou však bude rozhodne Body painting exhibition, kde budú umelci maľovať na nahé telá s tohtoročnou témou Cirkus.

Zdroj: Incheba

Akčné ženy i zruční barberi

Celá sobota 6. októbra bude vďaka projektu Akčné ženy vyhradená inšpiráciám, ktoré vás nakopnú k túžbe ísť za svojím snom alebo jednoducho s ľahkosťou a radosťou ladiť kariéru s rodinou. Na pódiu sa postupne predstavia dámy z rôznych odvetví a budú sa venovať témam ako podnikanie, zdravie, móda, krása.

Rovnako v sobotu čaká Bratislavu už druhý súboj barberov z rôznych kútov Česka a Slovenska – SK/CZ Barber Battle powered by Bulleit. Barberi zabojujú v kategóriách Klasický pánsky strih, Hair Tatoo Design, Fade na čas, Barbergirl a chýbať nebude ani študentská kategória pre najmladších nádejných holičov. Pribudne aj novinka – Súboj titanov, kde si zmerajú sily všetci víťazi z februárovej edície.

Tipy pre zdravé telo i dušu

Súbežne s Interbeauty sa konajú veľtrhy Esoterika a Biostyl, ktoré sú venované zdravej strave, duchovnému rozvoju a rôznym alternatívnym spôsobom liečby. Jedenásty ročník podujatia okrem stoviek produktov v biokvalite ponúkne atraktívny sprievodný program plný prednášok odborníkov na medicínu, psychológiu či osobný rozvoj.

štvrtok – sobota / Incheba / od 10:00 do 18:00 hod. / vstupné 7 eur, zľavnené 5 eur

Interbeauty, Svadobný veľtrh, Dieťa a rodina
8
Galéria
Zdroj: Incheba
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM