Aktualizované han Krimi

VEĽKÝ požiar neďaleko Bratislavy: Dym je vidieť z poriadnej diaľky! VIDEO a FOTO

Obrovské plamene! V okolí hlavnej mesta majú hasiči plné ruky práce, keď vyrážajú k požiaru.

Ilustračný obrázok k článku VEĽKÝ požiar neďaleko Bratislavy: Dym je vidieť z poriadnej diaľky! VIDEO a FOTO
5
Galéria

V sobotu krátko pred 15.00 hod prijali bratislavskí krajskí policajti na operačnom stredisku oznámenie o požiari v blízkosti Letiska M. R. Štefánika v Bratislave. Informovali o tom na sociálnej sieti.

Výzva polície aj starostu

„Aktuálne sa na mieste nachádzajú viaceré policajné hliadky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave spolu s príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru, ktorí sa snažia požiar trávnatého porastu eliminovať,“ uviedli policajti, ktorí zároveň upozornili obyvateľov priľahlých mestských častí a obcí, aby nevychádzali von a neotvárali okná.

Ako informovala Bianka Královičová z Prezídia HaZZ, ide o požiar obilia na koreni. Požiar zasiahol plochu s rozlohou asi 80 hektárov. Na mieste aktuálne zasahuje viac ako 70 profesionálnych a dobrovoľných hasičov.

Na veľký požiar medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji upozornila medzi prvými facebooková stránka Bernolákovo Online. „V Ivanke pri Dunaji hasiči čerpajú vodu. Ulica smerom na cyklotrasu je uzatvorená,“ dodávajú na stránke.

Starosta bratislavskej mestskej časti Vrakuňa Martin Kuruc vyzýva obyvateľov obyvateľov, aby sa nešli pozerať na požiar, pretože tým sťažujú prácu záchranných zložiek. Uviedol to na sociálnej sieti.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Facebook
Pri Bratislave vypukol veľký požiar
5
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM