han Rôzne

DRÁMA na jazere pri Bratislave, dve tínedžerky sa topili: ZACHRÁNILI ich pohotoví manželia!

Nebyť pohotovej reakcie manželov, s dvomi tínedžerkami to mohlo dopadnúť tragicky. Všetko sa odohralo pri jednom z jazier v Bratislavskom kraji.

Ilustračný obrázok k článku DRÁMA na jazere pri Bratislave, dve tínedžerky sa topili: ZACHRÁNILI ich pohotoví manželia!
Zdroj: Milan Hanzel/Dnes24.sk

Leto a prázdniny sa len rozbiehajú, ale tragédie ľudí na Slovensku neobchádzajú. K nešťastiu sa schyľovalo aj pri jednom z jazier neďaleko hlavného mesta. O dramatických momentoch informuje na Facebooku Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR.

„Monika Ralbovská s rodinou relaxovala pri jednom z jazier v Bratislavskom kraji, keď vtom spozorovala na opačnej strane zvláštny objekt. Na diaľku sa nedalo rozpoznať o čo ide. S mužom Štefanom sa preto rozhodli jazero obísť a zistiť, čo je vo veci. Po niekoľkých sto metroch našli na brehu dve bezvládne dievčatá, jedno z nich polovicou tela vo vode,“ opisujú záchranári.

Mohli sa utopiť

„Od pomoci ju však delil plot. Muž neváhal a cez plot ju prehodil. Monika bežala k obom dievčatám a kontaktovala tiesňovú linku, medzitým stihla jedno z nich vytiahnuť z vody,“ píše sa ďalej v príspevku na sociálnej sieti. To, že išlo o minúty, netreba zdôrazňovať.

„Chýbalo málo a dievča sa mohlo utopiť. Muž zatiaľ utekal po auto, aby čakal na záchranku a navigoval ich na presné miesto. Potom sa už spustil kolotoč záchrany profesionálov, nebyť však Moniky a jej muža Štefana, mohlo to pre dievčatá, ktoré sa opili pre nešťastnú lásku, dopadnúť zle,“ dodali na účte Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR.

Záchranári na záver vyzdvihli pohotovú reakciu manželov, ktorá zabránila tragédii.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

KLIKNITE aj na tieto články:

DRÁMA NA JAZERE Monika Ralbovská s rodinou relaxovala pri jednom z jazier v Bratislavskom kraji, keď vtom spozorovala na...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Friday, July 7, 2023
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM