Aktualizované han Krimi

POZOR, ďalšia nehoda pred hranicami do Česka: Diaľnica je NEPREJAZDNÁ! FOTO

Na diaľnici D2 pred hraničným priechodom do Českej republiky došlo v stredu ráno k zrážke dodávky a nákladného auta.

Ilustračný obrázok k článku POZOR, ďalšia nehoda pred hranicami do Česka: Diaľnica je NEPREJAZDNÁ! FOTO
4
Galéria

Vodič dodávky utrpel zranenia, letecky ho previezli do nemocnice. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Podľa doterajších informácií pravdepodobne z dôvodu mikrospánku došlo k nárazu dodávky do pred ním idúceho nákladného motorového vozidla. Vodič dodávky pri nehode utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho letecký prevoz do jednej z nemocníc,“ priblížil.

Diaľnica bola pre dokumentovanie aj odstraňovania následkov nehody na nevyhnutne potrebný čas uzavretá. „Odklon dopravy bol usmerňovaný príslušníkmi dopravnej polície v smere na Kúty,“ dodal hovorca.

Ďalšia nehoda

AKTUALIZÁCIA: „Krátko pred 10.20h sme prijali informáciu o zrážke na diaľnici D2 v smere do Českej republiky. K tejto došlo v úseku 1,6 km diaľnice v smere do Českej republiky, v blízkosti výjazdu z diaľnice na Kúty,“ informuje polícia na Facebooku.

„Podľa doterajších informácií malo dôjsť k zrážke troch nákladných motorových vozidiel so zahraničnými EČV. Policajti na mieste aktuálne vykonávajú potrebné úkony. Vodičov vyzývame, aby sa na mieste riadili pokynmi polície a zvýšili svoju opatrnosť,“ dodávajú policajti.

KLIKNITE aj na tieto články:

Dve nehody na diaľnici v smere do Českej republiky
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM