Aktualizované Krimi

V prípade mŕtvej ženy v Petržalke išlo o vraždu. Polícia začala trestné stíhanie

Mŕtvu mladú ženu našli okoloidúci v utorok ráno na kope zeminy na Betliarskej ulici v Petržalke. Obvineniu z vraždy čelí 40-ročný Norbert, s ktorým sa mladá žena zoznámila na sociálnej sieti. Údajne malli druhé stretnutie.

Ilustračný obrázok k článku V prípade mŕtvej ženy v Petržalke išlo o vraždu. Polícia začala trestné stíhanie
Zdroj: TASR

Z vraždy 25-ročnej Bratislavčanky vyšetrovateľ obvinil 40-ročného Norberta M. z Bratislavy. Nehybné telo mladej ženy sa našlo v utorok na Betliarskej ulici v bratislavskej Petržalke.

Vyšetrovateľ dal podnet na vzatie obvineného muža do vyšetrovacej väzby. „Za uvedený trestný čin hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov,“ informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Mladá žena sa s obvineným údajne zoznámila na sociálnej sieti.

Telo ženy našli na kope zeminy v utorok (12.5.) v čase pred 7.15 h ráno. „Po príchode na miesto sa súdny lekár k príčine smrti nevyjadril, na zistenie jej presnej príčiny bola nariadená súdna pitva. Totožnosť mŕtvej ženy policajti zistili, ide o 25-ročnú Bratislavčanku,“ povedala Kurucová.

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. „Vo veci sa naďalej vykonávajú potrebné procesné úkony s cieľom vec náležite objasniť. V súčasnosti pracujeme s viacerými vyšetrovacími verziami,“ doplnila Kurucová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM