Adriana Banásová Rôzne

Turistickému ruchu v meste by mohli pomôcť nové reklamné spoty zamerané na aktivity počas zimy. Páčia sa vám? + VIDEO

Bratislavská organizácia cestovného ruchu (Bratislava tourist board - BTB) vytvorila sériu zimných reklamných spotov. Tie by eventuálne mohli prilákať turistov do hlavného mesta aj v zimnom období, počas ktorého panuje mylná predstava nudy v meste.

Ilustračný obrázok k článku Turistickému ruchu v meste by mohli pomôcť nové reklamné spoty zamerané na aktivity počas zimy. Páčia sa vám? + VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Hlavná myšlienka kampane vychádza zo schválenej dlhodobej stratégie prezentácie Bratislavy ako „Korunovačného mesta na Dunaji“ a zachováva tak jednotnú komunikačnú líniu.

Tri zimné spoty nadväzujú na letnú kampaň LIKE A KING AND QUEEN a ich úlohou je prilákať návštevníkov do Bratislavy aj počas obdobia zimy.

Natáčanie veselých spotov trvalo spolu šesť dní a dokopy v nich účinkovalo 26 ľudí. Zábery vznikali na rôznych miestach, v interiéroch i exteriéroch Bratislavy, napríklad na Slavíne, na sedačkovej lanovke na Železnej studienke, ale aj v Zrkadlovej sále Primaciálneho paláca či v kaviarni na Moste SNP. Súčasťou prezentácie je aj upozornenie na Majstrovstvá Európy v krasokorčuľovaní na konci januára.

Prečítajte si tiež: Bratislava sa vo svete blysne novými zimnými reklamnými spotmi. Pomôžu cestovnému ruchu v meste?

zdroj foto: Visit Bratislava

Zimné reklamné spoty
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM