Rôzne

TOP UDALOSTI týždňa: Vianočná električka, najstarší most aj koniec hazardu v meste

Hazardu ej v meste koniec, no už v utorok sa odvezieme Vianočnou električkou a nakúpime v Eurovea, ktorá sa čoskoro rozrastie.

Ilustračný obrázok k článku TOP UDALOSTI týždňa: Vianočná električka, najstarší most aj koniec hazardu v meste
4
Galéria

Slávnostná jazda po Bratislave. Rozžiarené električky spestria adventný čas v meste

Tak, ako patria v decembri k námestiam Bratislavy Vianočné trhy, tak patrí už niekoľko rokov na koľajnice Vianočná a Adventná električka. Aj tento rok všetkých cestujúcich odvezie zdarma.

Bohato vyzdobená Vianočná električka bude šíriť slávnostnú atmosféru od utorka 6. decembra do dňa pred Silvestrom. A kedy bude premávať Adventná električka?

Viac sa dočítate TU.

Eurovea sa rozrastie o tisícky metrov štvorcových

Eurovea sa pýši ideálnou polohou na brehu Dunaja a zároveň v rozšírenom srdci Bratislavy. Skvelá poloha ťaží z priameho dotyku s centrom hlavného mesta, ako aj vynikajúceho prístupu hromadnou a osobnou dopravou, teraz už aj vďaka novootvorenému Starému mostu a zrevitalizovanému Šafárikovmu námestiu. Ako sa rozrastie obľúbené nákupné centrum Eurovea?

Viac sa dočítate TU.

Historické zábery: Aj takto kedysi vyzerali zimné prázdniny bratislavských detí

Žiadna termo ani rýchloschnúca výstielka, o nerezovom noži nehovoriac. Len jednoduché korčule, deti zababušené vo vlnených šáloch a čiapkach. Zábavy na ľade bolo kopec – prvé pády aj prvé piruety. Ako vyzerali prázdniny detí kedysi?

Viac sa dočítate TU.

Bratislavské NAJ: K vstupnej bráne do centra vedie najstarší bratislavský most

Vstupnou bránou do centra mesta je Michalská brána. Ak ňou prechádzate, určite ste prešli aj cez najstarší most v Bratislave.

Zrejme väčšina z nás si spája bratislavské mosty s pohľadom na hladinu Dunaja. Z najstaršieho bratislavského mosta však žiadnu vodu neuvidíte. Most totiž vedie ponad suchú priekopu. Čím je most zaujímavý?

Viac sa dočítate TU.

Krok vpred v boji proti hazardu. Herne zmiznú z panelákov a automaty z krčiem

Parlament definitívne schválil novelu zákona o hazardných hrách. Patologickí hráči a poberatelia dávok v hmotnej núdzi si už nezahrajú.

Viac sa dočítate TU.

top udalosti týždňa
4
Galéria
Zdroj: Eurovea
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM