Rôzne Správy

TOP 5 tém týždňa: Prírodné kúpaliská pri Bratislave, budúcnosť Istropolisu aj požiar v Rači

Čo priniesol uplynulý týždeň? Na zastávkach MHD pribúdajú ďalšie elektronické tabule. Budova Istropolisu zrejme zmení majiteľa. V Rači horeli vinohrady.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Prírodné kúpaliská pri Bratislave, budúcnosť Istropolisu aj požiar v Rači
9
Galéria

Romantické prírodné kúpaliská nájdete kúsok za Bratislavou

Ponoriť sa do príjemných vôd jazier a vychutnávať si prírodu v ich okolí, patrí k najkrajším letným radostiam. Bratislava a jej okolie ponúkajú mnoho možností, kam sa vybrať za prírodnou čistou vodou. Kuchajda, Veľký Draždiak či Zlaté piesky sú už notoricky známe miesta na kúpanie.

Skončí Istropolis ako PKO? Nad budúcnosťou budovy visí viacero otáznikov

Skončí budova Istropolisu v troskách? Budú v nej obchody či byty? Starostovi Nového Mesta ani ľuďom z oblasti umenia osud najväčšieho stánku kultúry nie je ľahostajný.

Budova Istropolisu pravdepodobne zmení majiteľa. O kultúrne centrum, ktoré je už roky v takmer nezmenenom stave, má údajne záujem viacero investorov.

V Rači horeli vinohrady. Požiar si vyžiadal aj evakuáciu obyvateľov

Vo vinohradoch nad Hagarovou ulicou v bratislavskej Rači vypukol požiar. Z dôvodu šírenia sa požiaru smerom k Zlatej a Stupavskej ulici, policajti za účelom ochrany života a zdravia evakuovali 20 obyvateľov rodinných domov.

Vlaková doprava sa zastavila. Anonym nahlásil bombu na bratislavskej Hlavnej stanici

V Bratislave na Hlavnej stanici anonym nahlásil bombu. Polícia celú stanicu ihneď evakuovala. Dopravu vlakov o 21:15 hod. zastavili, viaceré spoje tak meškali desiatky minút.

Na zastávkach MHD pribudli desiatky nových elektronických ta­búľ

Na zastávkach bratislavskej MHD pribúdajú ďalšie elektronické tabule s aktuálnymi odchodmi spojov. Dopravný podnik, a. s. umiestni celkom 36 informačných tabúľ na 34 zastávkach v širšom centre mesta a na Patrónke.

Ak chcete mať prehľad o aktuálnom dianí v Bratislave, lajknite si Facebook Bratislava24.sk a buďte informovaní.

Istropolis
9
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM