Nina Táborská Rôzne

Tesco ruší non-stop predaj, udrží sa len v dvoch predajniach v Bratislave

V hypermarkete Tesco v nákupnej Galérii v bratislavskom Lamači od marca už nepretržite nenakúpite. Britský reťazec opäť ruší non-stop predaj vo vybraných predajniach.

Ilustračný obrázok k článku Tesco ruší non-stop predaj, udrží sa len v dvoch predajniach v Bratislave
Zdroj: Dnes24.sk

Od 1. marca zavádza hypermarket Tesco novú otváraciu dobu v ďalších predajniach na Slovensku. Zmeny sa tento raz dotknú aj obyvateľov hlavného mesta.

Nonstop otváracie hodiny zrušili desiatim predajniam ešte v novembri. K Prievidzi, Trenčínu, Martinu, Piešťanom, Popradu, Michalovciam, Novým Zámkom, Leviciam, Spišskej Novej Vsi a Zvolenu sa tak pridávajú ďalšie mestá. Dôvodom je podľa hypermarketu nízky počet zákazníkov po polnoci.

„Po vyhodnotení spätnej väzby od zákazníkov sme sa rozhodli k podobnej úprave pristúpiť aj na 7 ďalších obchodoch“ povedala pre Bratislava24.sk koordinátorka komunikácie Tesco Stores SR, Katarina Kadašiová. O šesť hodín menej tak budú po novom zákazníci nakupovať aj v Košiciach (Trolejbusová), v Prešove, Žiline, Banskej Bystrici, Trnave, Nitre a v bratislavskom Lamači.

„Urobili sme to preto, aby sme sa mohli viac zamerať na poskytovanie služieb zákazníkom počas hodín, kedy skutočne chcú nakupovať a aby sme rozumne investovali naše zdroje do služieb zákazníkom tam, kde je to najviac potrebné,“ vysvetlila Kadašiová.

V hypermarkete Petržalka a Zlaté piesky naďalej ostávajú non-stop otváracie hodiny. „Zákazníci si tu vo zvýšenej miere prajú nakupovať aj počas noci,“ ukončila Kadašiová.

Prečítajte si tiež: Pribudne v hlavnom meste k mačacím kaviarňam aj sovia?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM