Alexandra Húsková Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto sa už skončila. Ako dopadla Bratislava?

Počas niekoľkých mesiacov mala verejnosť možnosť hlasovať na internete za mesto, ktoré sa im najviac páči. Ako sa v konečnom rebríčku umiestnila Bratislava a ktoré mestá sa umiestnili na prvých priečkach?

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto sa už skončila. Ako dopadla Bratislava?
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž „Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2015“, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion, spoznala víťazov. Od začiatku apríla do konca októbra mohli na portáli www.slovakregion.sk hlasovať všetci tí, ktorí mali záujem podporiť svoje obľúbené mesto.

Celá súťaž je už na konci. Spoznali sme tak mestá, ktoré sa umiestnili najlepšie, ale aj to, ako dopadla Bratislava. Najviac hlasov, až 30 053 sa podarilo získať Prievidzi, na druhom mieste skončila Spišská Nová Ves s 29 821 hlasmi a tretia priečka patrí Zvolenu (29 625 hlasov).

Bratislava sa v hlasovaní umiestnila na 19. priečke. Oproti minulému roku si pohoršila o jedno miesto. V hlasovaní v roku 2014 sme skončili ako 18. mesto v poradí.

Prečítajte si aj: Chceli by ste stretnúť Máriu Teréziu v uličkách starého Prešporka? Na svete je netradičná spoločenská hra o Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM