Aktualizované Nina Táborská Rôzne

Štefánikova ulica je už prejazdná. Na autobus MHD tu spadol strom + FOTO

Polícia oznamuje vodičom, že Štefánikova ulica v smere na Hlavnú železničnú stanicu je už plne prejazdná.

Ilustračný obrázok k článku Štefánikova ulica je už prejazdná. Na autobus MHD tu spadol strom + FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa doterajších informácií dnes v čase po 15.30 hod na autobus linky č. 93 na Štefánikovej ulici v smere na Hlavnú železničnú stanicu padol strom, ktorý pri páde poškodil trolejové vedenie. Na mieste sa tvoria rozsiahle kolóny.

„Z uvedeného dôvodu žiadame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície, ktorá v uvedenom úseku riadi premávku. Výška škody bude vyčíslená dodatočne. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ doplnila policajná hovorkyňa Lucia Mahalíková.

Obmedzená je aj mestská hromadná doprava. Cestujúci sa na Kramáre môžu dostať len autobusom č. 32. Problém je aj s autobusmi z Petržalky, ktoré z dôvodu neprejazdnosti Štefánikovej ulice, končia na Kollárovom námestí.

Ako informovala Bratislava24.sk hovorkyňa DPB Adriana Volfová, dispečing DPB zaznamenal problém aj s MHD z Dúbravke v smere do centra mesta, kde dopravu usmerňuje polícia.

„Strom už bol z trakčného vedenia odstránený, takže pracovníci útvaru trakčného vedenia začínajú pracovať na odstránení poruchy. Predpokladaný čas obnovenia premávky MHD je 20 až 30 minút,“ uzavrela Volfová.

Autor titulnej fotografie: Martin Chren.

Kolóna kvôli spadnutému stromu
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM