Barbara Dallosová Rôzne Správy

Šokujúce slová Kollárovej ex: Na deti kašle, je to drogový DÍLER a KLAMÁR!

Okolo predsedu parlamentu sa strhla poriadna mela. Postarala sa o to jeho expriateľka, ktorá vyšla von so šokujúcimi tvrdeniami.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce slová Kollárovej ex: Na deti kašle, je to drogový DÍLER a KLAMÁR!
Zdroj: Facebook.com/Barbora Richterová , TASR/Jaroslav Novák

Politik, podnikateľ a multiotecko. To sú tri najvýstižnejšie prívlastky predsedu Národnej rady SR a šéfa hnutia Sme rodina. Nie je tajomstvom, že Boris Kollár má doposiaľ dvanásť detí s desiatimi ženami a na ceste by malo byť ďalšie. Písali sme o tom TU.

Primalé výživné?

V čase, keď mladá blondínka Laura údajne nosí pod srdcom jeho trinásteho potomka, vypukla poriadna mela. O tú sa opäť postarala Barbora Richterová, matka dvoch Kollárových detí. Bývalá plavkyňa si pritom len nedávno vymieňala tvrdé odkazy cez sociálnu sieť s inými matkami, s ktorými má Kollár potomkov. A zamiešali sa do toho aj jeho dcéry. Dôvodom bol údajný nezáujem o jej deti zo strany šéfa parlamentu.

Ešte pred rokmi Richterová porodila syna Artura, minulé leto pribudol synček Aaron. Barbora ale tvrdí, že Kollár sa o deti nestará a opakovane mu verejne adresuje poriadne drsné odkazy.

Situácia je taká vyhrotená, že za expartnerov už komunikujú ich právnici. Okrem nezáujmu totiž Richterová Kollárovi vyčíta výšku výživného a rozhodla sa obrátiť na súd.

Ako potvrdila Novému času, žiada o zvýšenie z pôvodných 1 500 eur na každé dieťa na 3 500 eur na staršieho syna a 2 500 na mladšieho.

Drsné slová

Richterová zverejnila emóciami a vulgarizmami nabitý status na Facebooku, ktorý už dostupný nie je. Kollára v ňom obvinila z toho, že si staršieho syna zablokoval a ten mu nemôže ani zavolať. Otca svojich detí tiež označila „za drogového dílera a klamára“. Richterová tiež tvrdí, že Kollár videl mladšieho syna len dvakrát a účelom návštevy bolo to, aby si urobil fotku.

„Ty, otecko roka, ktorému zavolá syn, že má narodeniny a povie že na p**oviny nemá čas!“ adresovala Kollárovi v statuse.

Neskôr zverejnila ďalší status plný silných slov. Na Kollára opäť spustila spŕšku výčitiek a zapochybovala tiež o jeho vzdelaní. Podľa Barbory dostal predseda parlamentu vysokoškolský titul do daru a v škole ani raz fyzicky nebol.

„Boris Kollár, veľavážený predseda parlamentu! Hanba Slovenska! Kde si? V Dubaji, čo?“ podpichla Richterová v poste. Tvrdí aj to, že s otcom svojich detí nie je aktuálne v žiadnom kontakte. V rozhovore pre Nový čas tiež naznačila, že Kollárových potomkov môže byť aj viac, než je známe. „Bohvie, koľko detí v skutočnosti má,“ utrúsila.

Predseda parlamentu sa nateraz k obvineniam Richterovej verejne nevyjadril.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Zostaňte v obraze. Ďalšie novinky z domova i zo sveta:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM