Nina Táborská Rôzne

Sedem najlepších tém týždňa: Nákupy v Rakúsku, snehová kalamita aj plány Iva Nesrovnala

V Bratislave priniesol mnoho zaujímavého aj uplynulý týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Prečítajte si najčítanejšie témy na Bratislava24.sk v jednej kocke.

Ilustračný obrázok k článku Sedem najlepších tém týždňa: Nákupy v Rakúsku, snehová kalamita aj plány Iva Nesrovnala
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Za nákupmi do Rakúska

Čo prinesie nové obchodné centrum v Hainburgu? Táto otázka minulý týždeň zaujímala našich čitateľov najviac. Fachmarktzentrum – „FMZ“ vyrastá na mieste bývalej tabakovej fabriky na Pressburger Reichsstraße. Nové centrum sa má otvárať už 19. marca tohto roku.

Viac si prečítajte tu: Za nákupmi do Rakúska: Čo ponúkne nové Fachmarktzentrum v Hainburgu?

Komunálne voľby v Dolnom Rakúsku

V raukúske ešte zostaneme. Počas minulej nedele sa u našich západných susedov, konkrétne v Dolnom Rakúsku, konali komunálne voľby a do boja o poslanecké kreslá sa zapojili aj Slováci. Tí kandidovali hlavne v mestách a obciach, ktoré sa nachádzajú hneď za našou západnou hranicou.

Viac si prečítajte tu: Komunálne voľby v Dolnom Rakúsku: V Hainburgu a vo Wolfsthale uspeli slovenskí kandidáti

Ivo Nesrovnal sa chystá na veľké zmeny

Inštalácia GPS zariadení pre posypové vozidlá i zmeny v postupe posypu magistrátnych komunikácií – aj o týchto zmenách, ktoré by mali viesť k efektívnejšiemu výkonu zimnej údržby, rokova Ivo Nesrovnal so zástupcami spoločnosti A.R.K. technické služby tento týždeň.

Viac si prečítajte tu: Ivo Nesrovnal sa chystá na veľké zmeny. Pri zlom počasí by už nemala kolabovať doprava v hlavom meste

Milovníci kávy, zunovali sa vám kaviarne v centre mesta?

V Bory Mall nájdete kaviareň, ktorá nie je ako „cez kopirák“ a okrem interiéru, ktorý je identický s prírodou, vás prekvapí aj príjemný personál a skvelá káva. V čom je kaviareň iná?

Viac si prečítajte tu: Milovníci kávy, zunovali sa vám kaviarne v centre mesta? Máme pre vás zaujímavý tip

Počasie komplikovalo dnes situáciu na bratislavských cestách

Snehová kalamita v piatok poriadne komplikovala dopravu v hlavnom meste. Ako piatok prebiehal od rána až do večera nájdete v článku.

Viac si prečítajte tu: ONLINE: Počasie komplikovalo dnes situáciu na bratislavských cestách. MHD sa už postupne obnovuje + FOTO

Konár nevydržal nápor snehu, zavalil malého chlapca

Tento týždeň priniesol aj jednu obvzlášť tragickú správu. V piatok ráno zasiahla Bratislavu snehová kalamita, ktorá spôsobila nielen dopravný kolaps, ale má na svedomí aj jeden mladý ľudský život. Chlapček, na ktorého včera spadol konár, nakoniec svojim zraneniam podľahol.

Viac si prečítajte tu: Kalamita v Bratislave: Konár nevydržal nápor snehu, zavalil malého chlapca. V meste je viacero obmedzení

Nekalé praktiky a nechutná politika!

Pred pár dňami sa konalo celosvetové finále súťaže Miss Universe. Naša Silvia Prochádzková (22) sa však do užšieho finále neprebojovala, aj keď ju všetky médiá pasovali do roly veľkej favoritky. Krásna Bratislavčanka exkluzívne pre Bratislava24.sk prezradila, aká je odvrátená strana Miss Universe.

Viac si prečítajte tu: ROZHOVOR: Nekalé praktiky a nechutná politika! To je svetové finále Miss Universe

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM