Krimi

Rozruch v Karlovej Vsi - Muž vylúpil trezor v potravinách, predavačov zviazal a zamkol

Obyvateľov bratislavskej mestskej časti Karlova Ves v sobotu krátko po 20.hodine vystrašil príchod niekoľkých policajných áut a hasičského vozidla. Hliadky sa rozostavili v okolí potravín na Lackovej ulici a so zbraňami v rukách prehľadávali okolie.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch v Karlovej Vsi - Muž vylúpil trezor v potravinách, predavačov zviazal a zamkol
Zdroj: Dnes24.sk

V okolí potravín na Lackovej ulici sa krátko po 20.hodine stala lúpež. Tesne pred záverečnou vošiel neznámy muž do predajne a prepadol dvoch zamestnancov.

„Dosiaľ neznámy páchateľ vošiel s príborovým nožom v ruke do predajne potravín na Lackovej ulici v Bratislave, kde v tom čase zadným východom odchádzali z predajne 26-ročný muž a 38-ročná žena,“ informovala Tatiana Kurucová, hovorkyňa KR PZ.

Zviazaní a zamknutí

Podľa slov hovorkyne prinútil obe osoby pod hrozbou násilia vrátiť sa do vnútorných priestorov potravín. Tam páchateľ zvalil muža na zem a zviazal mu ruky. „Pod hrozbou násilia sa zmocnil dosiaľ nezistenej finančnej hotovosti z trezoru, ktorý mu z obavy o život a zdravie žena otvorila,“ uviedla hovorkyňa.

Následne zamestnancov v predajni zamkol a ušiel na dosiaľ neznáme miesto. „Lúpež sa zaobišla bez zranení. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania, po páchateľovi policajti pátrajú,“ doplnila Tatiana Kurucová.

Podľa informácií našich čitateľov, privolaní hasiči bočný východ predajne otvorili vyvŕtaním zámky a zamestnancov z predajne vyviedli. Polícia približne na hodinu uzavrela prístup do ulice a s pomocou služobného psa prehľadávali okolie.

Polícia prípad vyšetruje ako súbeh zločinu lúpeže a obmedzovania osobnej slobody.

Prečítajte si aj: Prípad streľby partie mladíkov v Bratislave polícia stále neuzavrela

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM