Alexandra Húsková Kultúra

Program na tento víkend: Pozrite sa, čo si pre vás Bratislava prichystala na najbližšie dva dni

Nemáte ešte plány na tento víkend? Bratislava24.sk vám prináša prehľad toho najzaujímavejšieho, čo ponúka slovenská metropola na najbližšie dva dni. Pozrite sa, čo všetko vás čaká.

Ilustračný obrázok k článku Program na tento víkend: Pozrite sa, čo si pre vás Bratislava prichystala na najbližšie dva dni
Zdroj: TASR

Vianočný filmový bazár v Lumière

V Kine Lumière sa začne prvý Vianočný filmový bazár, počas ktorého sa premietne aj špeciálny filmový program pre deti a dospelých. Vianočný filmový bazár v duchu nostalgie starých čias potrvá do nedele 20. decembra. Štartuje Perinbabou a pásmom rozprávok pre deti. Na bazáre si budete môcť kúpiť filmy za za zvýhodnené ceny.

sobota/Kino Lumiere/vstupné 11.00–14.00 zdarma, na projekciu filmu Perinbaba je deti : 1 euro/3 eurá dospelí

Urban Market 2015 – Winter Edition

Zimný Urban Market 2015 opäť ukáže selekciu toho najlepšieho z nezávislého, profesionálneho aj amatérskeho dizajnu, módy, šperkov a doplnkov. Viac ako 60 značiek a kreatívnych jednotlivcov vám dá na výber z detskej aj dospelej módy, ručne robených šperkov a doplnkov z originálnych materiálov. Pripravený je aj sprievodný program.

piatok-nedeľa/Pisztoryho palác/vstupné 3 eurá

Vianočný bazár chalaňov 2015

Vianočný Bazár Chalaňov je jedinečná štvordňová charitatívna akcia, ktorej cieľom je vyzbierať financie a podporiť 4 organizácie, či zážitkové projekty. Bazár je miestom stretnutia priateľov, umelcov a verejnosti na jednom mieste. Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Robo Jakab a Marián Miezga vás privítajú v príjemnej predvianočnej atmosfére plnej pohody, koláčikov, hudby i zábavy.

piatok-nedeľa 10.00–21.00 h/V – club

Trh – Piac – Markt

Trh v Starej tržnici ponúka sezónne potraviny vyrobené a vypestované farmármi a malovýrobcami z okolia Bratislavy a burzu starožitností. Počas soboty sa bude konať bazár oblečenia – čačky mačky z domácej truhličky. Mestské divadlo pre deti predvedie hru s názvom: Detská opera Harmónia – Nápoj lásky.

sobota od 10:00 do 15:00h/Stará tržnica

PIVOBRANA BeerFest

Druhý ročník festivalu slovenských nezávislých pivovarov združených v Asociácii malých nezávislých pivovarov Slovenska a ich sympatizantov. Poctivé slovenské pivá pod jednou strechou, jedlo, súťaže a zaujímavosti. V sobotu 12. decembra od 18.00 do 24.00 h a v nedeľu od 11.00 do 22.00 h.

sobota-nedeľa/Stará tržnica/vstupné 2 eurá

Bratislava Game Jam

Game Jam je stretnutie herných vývojárov, herných scénaristov, programátorov a grafikov za účelom navrhnutia a realizácie hry vo veľmi krátkom čase (zvyčajne 24 – 72 hodín). Bratislava Game Jam pripravil Mladý pes v spolupráci s Goetheho inštitútom v Bratislave a jedná sa o prvý ročník. Viac info nájdete TU.

piatok-nedeľa/Goetheho inštitút

Malý vianočný trh

5. ročník malého Vianočného trhu v Horskom Parku: domácka atmosféra, v ktorej šikovní predajcovia ponúkajú svoje ručne vyrábané vianočné darčeky či dobroty.

sobota-nedeľa/10:00 do 18:00h/Horáreň v Horskom parku

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM