Aktualizované Správy

Pripravte sa na ďalšie obmedzenia v doprave. Ktorým úsekom je lepšie vyhnúť sa?

Gorkého ulici v Starom Meste sa tieto dni radšej vyhnite. Mesto tu vymieňa povrch vozovky. S obmedzeniami sa však stretnete na viacerých úsekoch v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na ďalšie obmedzenia v doprave. Ktorým úsekom je lepšie vyhnúť sa?
Zdroj: TASR

Obyvatelia hlavného mesta sú za poslednú dobu vystavení náročnému obdobiu, mesto sa totiž pred niekoľkými mesiacmi pustilo do generálnej opravy ciest. Chystá sa na predsedníctvo. Rozkopávky však spôsobujú dopravný kolaps na viacerých miestach, preto sa im, ak môžete, radšej vyhnite.

V najbližších dňoch pôjde o tieto úseky:

Gorkého ulica od Štúrovej po Komenského námestie, Nábrežie a.g. L. Svobodu v úseku od Mosta Lafranconi po tunel, komunikácia Prokopa Veľkého a tiež Stará Vinárska.

Bratislava prostredníctvom spoločnosti EUROVIA SK zrealizuje do nedele 26. júna 2016 preasfal­tovanie vozovky na Gorkého ulici, od Štúrovej po Komenského námestie. „Gorkého ulica bude pre vozidlá uzavretá, obchádzková trasa povedie po Štúrovej, Jesenského a Komenského námestí,“ informuje staromestská samospráva.

Ďalšie obmedzenie sa týka čiastočnej uzávierky komunikácie Nábrežie a.g. L. Svobodu v úseku od Mosta Lafranconi po tunel (jazdný pruh v smere jazdy z Karlovej Vsi do Starého Mesta) v termíne od 17.júna do 30.júna 2016 z dôvodu rekonštrukcie vodovodného potrubia.

Čiastočná uzávierka vás čaká aj na komunikácii Stará Vinárska a to v úseku od Mudroňovej po Novosvetskú ulicu. „Uzávierka bude v jednom jazdnom pruhu, v druhom jazdnom pruhu budú vozidlá jazdiť obojsmerne striedavo. Zástavky MHD budú zrušené bez náhrady,“ informuje magistrát.

Na Mierovej ulici bude čiastočná uzávierka (pri výjazde na Gagarinovu ul) v termíne od 23. júna do 7. júla z dôvodu úpravy časti Mierovej za účelom vybudovania SO 10 – Areálové komunikácie a spevnené plochy v rámci stavby „Polyfunkčný objekt NEW GARDENS III“.

Čiastočná uzávierka bude aj na komunikácii Prokopa Veľkého a to nasledovná:

  • pravý jazdný pruh v úseku od Brnianskej po Hroboňovu ulicu,
  • ľavý jazdná pruh v úseku od Brnianskej po Hroboňovu ulicu.

Zástavky MHD budú rovnako zrušené bez náhrady.

Čítajte tiež: Most SNP ožíva: Rekonštrukčné práce v podmostí sú v plnom prúde

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM