Hokej Šport

Posledná šanca získať vstupenky na hokejový šampionát: Finále si pozriete za 300 eur

Vo štvrtok sa začne posledná tretia fáza predaja vstupeniek na hokejové majstrovstvá sveta v Bratislave a Košiciach (10. - 26. mája). Dostupné budú lístky na jednotlivé zápasy a takisto VIP vstupenky.

Ilustračný obrázok k článku Posledná šanca získať vstupenky na hokejový šampionát: Finále si pozriete za 300 eur
10
Galéria
Zdroj: TASR

„Od 28. februára začíname s predajom takzvaných single game tickets. K dnešnému dňu je predaných takmer 74 000 balíkov vstupeniek, ktorých predaj sa skončil. Do predaja sa tak dostanú lístky, ktoré sa nevypredali v balíkoch. Týmto spôsobom budú dostupné až do majstrovstiev sveta a tiež i počas šampionátu priamo na štadiónoch v Bratislave a v Košiciach,“ informoval v tlačovej správe prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút.

Lístky na svetový šampionát sa predávajú v dvoch cenových kategóriách. Na zápasy základnej skupiny stoja 20 až 75 eur (1. kategória) a 10 až 60 eur (2. kategória). Na štvrťfinále je to 100 a 70 eur. Od semifinále sa budú MS hrať už iba na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, pričom tieto súboje uvidia fanúšikovia v hľadisku za 200 a 160 eur. Vstupenky na zápas o 3. miesto stoja 180 a 145 eur.

Finále môžu vidieť diváci naživo za 350 a 300 eur.

„Do predaja pôjdu tiež VIP lístky, ktorých majiteľov čaká pohodlnejšie sedenie a občerstvenie. Na štadión sa dostanú samostatným vchodom,“ uviedla riaditeľka komunikácie MS 2019 Michaela Grendelová.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Fanúšikovia, ktorí si chcú zakúpiť lístky, musia vyplniť onlajn registračný formulár na stránke oficiálneho predajcu. Ten obsahuje meno, priezvisko, e-mailový kontakt a mobilné telefónne číslo, na ktoré záujemcovi príde overovací SMS kód. Záujemca si môže kúpiť vstupenku až po verifikácii. Tento krok zaviedol organizátor šampionátu ako opatrenie v boji proti priekupníkom a ich technológiám. Lístky sa dajú kupovať či rezervovať iba na stránkach 2019.iihfworlds­.com, hockeyslovakia.sk alebo prostredníctvom oficiálneho predajcu, spoločnosti Ticketportal.

„Záujemca má v online prostredí dve možnosti. Prvou je zakúpenie tzv. hometicketu. Je to vstupenka, ktorú si fanúšik po zaplatení môže vytlačiť doma. Druhou alternatívou je vytvorenie online rezervačného kódu. V tomto prípade si môže klasickú vstupenku – tzv. hardticket, vyzdvihnúť v kamennej predajni Ticketportalu na Slovensku. Tam ju môže aj zaplatiť,“ vysvetlil Kohút.

Dôležité je, aby si záujemcovia kupovali vstupenky len u autorizovaného predajcu, na oficiálnych stránkach šampionátu a zväzu. „Predaj vstupeniek na majstrovstvá sveta je naďalej spojený aj s istými obmedzeniami. Jeden záujemca si môže kúpiť maximálne štyri kusy z jedného typu vstupeniek, v platnosti tiež ostáva overenie konta prostredníctvom SMS brány,“ dodala Grendelová.

Foto: ilustračné

Steel aréna sa mení pred očami
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM