han Futbal Šport

POSILA ako hrom! Do futbalového Slovana prichádza brankár z Kanady: Ide o zvučné meno!

ŠK Slovan Bratislava angažoval brankára Milana Borjana. Úradujúci slovenský šampión o tom informoval prostredníctvom oficiálnej webovej stránky.

Ilustračný obrázok k článku POSILA ako hrom! Do futbalového Slovana prichádza brankár z Kanady: Ide o zvučné meno!
Zdroj: Facebook.com/ŠK Slovan Bratislava

Tridsaťpäťročný reprezentant Kanady prichádza na Tehelné pole na ročné hosťovanie z Crvenej Zvezdy Belehrad.

„Bol pre nás od prvého momentu jasnou voľbou na posilnenie brankárskeho postu. Robil som všetko pre to, aby sa nám s ním podarilo dohodnúť. Je to brankár s obrovskými skúsenosťami na klubovej i reprezentačnej úrovni. Presne to aktuálne potrebujeme. Pokoj a istotu do našich zadných radov. Verím, že práve to nájdeme u Milana Borjana, ktorý k nám prichádza na ročné hosťovanie. Svojím príchodom predstavuje veľký prínos aj pre nášho odchovanca Martina Trnovského, ktorý sa po jeho boku môže posunúť opäť o level vyššie,“ uviedol generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Borjan by sa mal stať jednotkou „belasých“, pričom rovnakú pozíciu má aj v kanadskej reprezentácii, za ktorú si pripísal už 77 štartov.

Skúsený brankár má na konte tri tituly s bulharským Ludogorcom Razgrad a šesťkrát triumfoval v srbskej lige s Crvenou Zvezdou. V skupinovej fáze Ligy majstrov odchytal za belehradský klub 12 zápasov, ďalších 29 duelov odohral v skupinovej, resp. vyraďovacej fáze Európskej ligy. V sezóne 2018/19 vychytal v zápasoch Ligy majstrov s Neapolom (0:0) a Liverpoolom (2:0) čisté konto.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM