Krimi

POPLACH v Bratislave: Šialenec sa vyhrážal, že pred Prezidentským palácom začne zabíjať ľudí!

Policajti v hlavnom meste mali vo štvrtok (5. 10.) podvečer plné ruky práce. Na tiesňovú linku totiž telefonoval neznámy páchateľ, že začne v centre Bratislavy zabíjať náhodných okoloidúcich.

Ilustračný obrázok k článku POPLACH v Bratislave: Šialenec sa vyhrážal, že pred Prezidentským palácom začne zabíjať ľudí!
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Po hrôzostrašnom telefonáte sa muži zákona okamžite dali do pátrania. „Perfektnú prácu odviedli bratislavskí policajti, ktorí v priebehu včerajšieho večera zadržali 37-ročného Bratislavčana. Ten krátko pred 18.30 hod oznámil na tiesňovej linke 112, že za chvíľu začne zabíjať ľudí pred Prezidentským palácom. Muž bol ihneď prepojený na linku 158, kde opakovane volal a oznamoval, že bude zabíjať ľudí,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Rýchla akcia

Policajti pátrali po mužovi v širšom centre hlavného mesta a do niekoľkých minút ho aj zaistili. „Na základe dobrej koordinácie a poskytovania informácií z operačného strediska bol podozrivý muž v krátkom čase zadržaný na Župnom námestí. Policajtom sa priznal, že sa na linke 158 vyhrážal zabitím. Muž počas komunikácie javil známky opitosti, a preto bol podrobený dychovej skúške. Tá skončila s pozitívnym výsledkom 1,23 promile,“ prezradili policajti.

To, že si muž poriadne zavaril, netreba pripomínať. „Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečného vyhrážania. So zadržaným mužom sa v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony,“ uzavrela polícia v hlavnom meste.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM