Rôzne

Pomôžte vyčistiť Tyršovo nábrežie, aby nám pivko na Oktoberfeste lepšie chutilo

V rámci druhého ročníka Bratislavského týždňa dobrovoľníctva, ktorý potrvá do 22. septembra, môžete urobiť Bratislavu krajšou aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte vyčistiť Tyršovo nábrežie, aby nám pivko na Oktoberfeste lepšie chutilo
Zdroj: BOS Facebook

Zapojte sa do niektorej z akcií Bratislavského Okrášľovacieho Spolku (BOS) a pomôžte vyčistiť ulice hlavného mesta a kraja. Napíšte BOS, ktoré miesta v Bratislave by ste chceli zveľadiť a zapojte sa. Odmenou vám bude dobre chladené čapované remeselné pivko na Tyršovom nábreží, ktoré prejde čistiacou kúrou už dnes. Akcia začína o 13.00 a potrvá do 18.00 hod.

Metly do rúk!

Po návštevníkoch Sadu Janka Kráľa či okolitých podnikov zostáva na petržalskej strane Dunaja plno smetí, priestor je zanedbaný a zarastený burinou. Aby sme sa zo Starého mosta nemuseli dívať na neporiadok na Tyršovom nábreží, BOS sa v súvislosti s podujatím Bratislavský Oktoberfest, ktorý sa bude konať 7. – 8. októbra, rozhodli tento verejný priestor dobrovoľnícky vyčistiť. Všetkým pracantom: Pracovné náradie, rukavice, lopaty, metly a sáčky na odpad sú vítané.

Viac TU.

Ak dnešnú akciu nestihnete, dobrovoľníkom sa môžete stať kedykoľvek. Stačí sa zaregistrovať TU. Po úspešnej registrácii si môžete prezerať aktuálne dobrovoľnícke ponuky.

Dobrovoľnícka párty

Pre tých z vás, ktorí ste sa zapojili do Bratislavského dobrovoľníckeho týždňa, vypukne vo štvrtok veľká Dobrovoľnícka párty. Vítaní sú však aj fanúšikovia dobrovoľníctva. Viac TU.

Čítajte aj: Pracovný týždeň v Bratislave: Pripite si na pivnom festivale, hodujte a zabávajte sa

Neporiadok na Tyršovom nábreží
6
Galéria
Zdroj: BOS Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM