Aktualizované Správy

Poliklinika Šustekova je zatvorená! Voda vytopila ambulancie a takmer všetky poschodia

Ráno čakalo na lekárov v ambulanciách na Poliklinike Šustekova nemilé prekvapenie. V noci tu praskol hydrant a voda vytopila takmer všetky poschodia.

Ilustračný obrázok k článku Poliklinika Šustekova je zatvorená! Voda vytopila ambulancie a takmer všetky poschodia
9
Galéria
Zdroj: Iveta Plšeková

Ak ste dnes mali v pláne ísť na vyšetrenie na Polikliniku Šustekova, môžete zostať doma. V noci došlo k prasknutiu hydrantu, ktoré spôsobilo vytopenie takmer všetkých poschodí na poliklinike.

Vytopená poliklinika

Voda v noci vytopila ambulancie a takmer všetky poschodia. Niekde váhu vody nevydržali stropné podhľady. Poliklinika prosí pacientov o trpezlivosť, kým uprace celú budovu. Ambulancie sú odstavené, zisťujú technické škody.

V prípade, že dnes nutne potrebujete navštíviť lekára, zájdite radšej do nemocnice na Antolskej.

Očitý svedok havárie vody a obyvateľ Šustekovej Jozef uviedol, že vo štvrtok (16. 5.) po 22:30 hod. počul na ulici z balkóna šum vody. „Myslel som si, že je to havária kanalizácie a vytápa garáže. Keď som však prišiel na miesto, zbadal som, že sa voda valí z polikliniky po evakuačnom schodisku. Spolu s ďalšími susedmi sme volali políciu, ktorá následne zháňala správcu budovy,“ priblížil.

Poliklinika Šustekova je zatvorená
9
Galéria
Zdroj: Iveta Plšeková

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM