Aktualizované Krimi

Polícia v pohotovosti: V Dúbravke sa strieľalo!

V Dúbravke na ulici M. Sch. Trnavského sa v stredu popoludní strieľalo. Došlo k postreleniu muža.

Ilustračný obrázok k článku Polícia v pohotovosti: V Dúbravke sa strieľalo!
Zdroj: Policajný zbor SR

Jedného zraneného si vyžiadala popoludňajšia streľba na ulici M. Sch. Trnavského v Dúbravke. Muža previezli do nemocnice. Informujú o tom policajti na sociálnej sieti.

Konflikt medzi mužmi

„Dnes v popoludňajších hodinách sme prijali oznámenie, v zmysle ktorého malo prísť ku konfliktu medzi dvoma mužmi a následnému postreleniu jedného z nich na ulici M. Sch. Trnavského v Bratislave,“ uviedli policajti. Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť.

Podľa doterajších informácií mal muž na svojom pozemku v čase okolo 12:45 hod. spozorovať neznámeho muža, ako odnáša košík s kvetmi. Medzi mužmi malo prísť k slovnému konfliktu a po tom, ako chcel neznámy muž z miesta odísť, mal druhý muž použiť varovný výstrel do vzduchu z legálne držanej zbrane.

Streľba

„Následne malo prísť medzi mužmi k fyzickému napadnutiu, pri ktorom vyšiel zo zbrane jeden výstrel a zasiahol neznámeho muža do nohy. Zranený z miesta odišiel na neznáme miesto. Policajtom sa podarilo zraneného muža vypátrať v jednej zo záhradných chatiek. Muž bol odovzdaný do starostlivosti privolaným záchranárom a prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Lustráciou zraneného muža v policajných evidenciách bolo zistené, že sa nachádza v pátraní a bol na neho vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre trestný čin podvodu,“ informovala Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

V tejto súvislosti vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví. Podozrivý bol umiestnený v cele policajného zaistenia. „Ďalšie okolnosti tohto skutku sú v týchto chvíľach naďalej predmetom intenzívneho vyšetrovania. Vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie k prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť. Akonáhle to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať,“ dodala Slamková.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM