Krimi

Polícia pátra po žene, ktorá chcela z bankomatu vybrať peniaze ukradnutou kartou

Bratislavskí policajti pátrajú po žene, ktorá sa z bankomatu pokúsila vybrať peniaze s ukradnutou kartou. O neoprávnený výber sa pokúšala 19. mája v bankomate na Krížnej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po žene, ktorá chcela z bankomatu vybrať peniaze ukradnutou kartou
Zdroj: Policajný zbor SR

Na základe doterajšieho vyšetrovania neznáma žena dňa 19. mája 2015 v čase o 15. 00 hod v Bratislave v obchodnom dome na Trnavskej ceste z nákupnej tašky poškodenej odcudzila dámsku kabelku čiernej farby.

V kabelke mala majiteľka mobilný telefón značky Nokia, zväzok kľúčov, slnečné okuliare s puzdrom, preukaz MHD pre dôchodcov, zdravotný preukaz, žiadosti o vydanie občianskeho preukazu a bankomatovú kartu, ktorá bola následne v čase od 15.22 h do 15.23 h neoprávnene použitá v bankomate na Krížnej ulici.

Neznáma páchateľka sa prostredníctvom ukradnutej bankomatovej karty štyrikrát neúspešne pokúsila o vybratie finančnej hotovosti vo výške 400,– EUR.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu, treba oznámiť na čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM