han Krimi

Polícia PÁTRA po tomto mužovi: Na Ševčenkovej zbabelo NAPADOL ženu a chcel ju okradnúť!

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vyšetrujú okolnosti zločinu lúpeže, ku ktorému došlo v priebehu minulého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Polícia PÁTRA po tomto mužovi: Na Ševčenkovej zbabelo NAPADOL ženu a chcel ju okradnúť!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia pátra po mužovi, ktorý na Ševčenkovej ulici v Bratislave napadol ženu a chcel ju okradnúť. Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Čo sa stalo?

Incident sa udial minulý týždeň v stredu (26. 1.). Muž zozadu ženu fyzicky napadol úderom do krku a podkopol ju. Žena tak spadla na zem. „Tam jej chcel vytrhnúť kabelku, čo sa mu nepodarilo. Poškodenú ženu kopol do oblasti tváre, avšak keďže žena začala kričať, páchateľ kabelku pustil a z miesta utiekol,“ opisuje polícia. Dodala, že žena po napadnutí potrebovala lekárske ošetrenie.

Policajti sa v súvislosti s vyšetrovaním obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení neznámeho muža.

„Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na videu, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ dodali muži zákona


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM