Aktualizované Rôzne

Blokáda sa predlžuje. Na Rožňavskej čakajte obmedzenia

Autodopravcovia blokujú aj hraničný priechod Kúty - Brodské.

Ilustračný obrázok k článku Blokáda sa predlžuje. Na Rožňavskej čakajte obmedzenia
16
Galéria
Zdroj: TASR

Od 10:00 hod. autodopravcovia znovu začali blokádu na Rožňavskej ulici. Premávka v smere do mesta funguje v jednom jazdnom pruhu pre všetku dopravu. V smere von z mesta je premávka bez obmedzení.

Už o 9:00 hod. sa začala blokáda na priechode Brodské – Kúty na diaľnici D2 v smere na Slovensko pre nákladnú dopravu. Zablokovaný je ľavý jazdný pruh. Pravý jazdný pruh je prejazdný pre osobné vozidlá.

Polícia informácie bude priebežne aktualizovať.

MHD je odklonená

Od Galvaniho po Tomášikovu bola uzavretá Rožňavská ulica v smere do centra aj pre MHD, neskôr bola doprava obnovená.

‪Odklon liniek 204 a 205 z Rádiovej smer Zimný štadión vedie cez Galvaniho a Ivanskú cestu, linky 53, 63 a 96 z Galvaniho cez Bojnickú, Vajnorskú a Tomášikovu.‬

Trvá to od utorka

Štrajk autodopravcov trvá v Bratislave už od pondelka a komplikuje dopravnú situáciu vrátane meškania linie MHD, ktoré jazdia v tejto časti mesta.

Únia autodopravcov Slovenska štrajk považuje za krajné riešenie, a hovorí o drasticky sa zhoršujúcom podnikateľskom prostredí autodopravcov. Od predstaviteľov štátu očakáva 50-percentné zníženie cestnej dane a pozastavenie výberu mýta do určenia nového správcu mýta.

Ministerstvo financií navrhuje zníženie sadzieb dane z motorových vozidiel pre kamiónovú dopravu v priemere o 12,5 %.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM