Rôzne

Pláž Staré Mesto ešte nepovedala posledné slovo. Stane sa dejiskom Slávností piva!

Aby milovníci zlatého moku z Pláže Staré Mesto neodchádzali hladní, budú si tu môcť vychutnať špeciálne pivné menu.

Ilustračný obrázok k článku Pláž Staré Mesto ešte nepovedala posledné slovo. Stane sa dejiskom Slávností piva!
5
Galéria
Zdroj: TASR

Pláž Staré Mesto sa už dnes stane dejiskom Slávností piva, aké hlavné mesto ešte nezažilo.

Oslavujte!

Od 3. do 7. októbra bude žiť bratislavské nábrežie pod Starým mostom nielen zlatým mokom, ale aj skvelým jedlom a hudbou.

Najväčším lákadlom je limitovaná edícia nefiltrovaného Pilsner Urquell. Na počesť oslavy uvarenia prvej várky tohto ležiaka, ktorý 5. októbra oslávi 176. výročie, ho iba na toto miesto na Slovensku pivovarníci prinesú v tanku. To znamená, že si môžete vychutnať maximálne čerstvé pivo ako priamo v pivovare.

Určite si nenechajte ujsť ani unikátne čapované špeciály, ktoré pre vás vyberajú sladovnícki majstri Plzeňského Prazdroja Slovensko. Vďaka pivnému špeciálu Summer ALE a jeho výraznej chmeľovej aróme, v ktorej prevládajú najmä ovocné a citrusové tóny, sa budete môcť aspoň na chvíľu vrátiť do letných slnečných dní.

Ochutnať môžete aj za studena chmelený ležiak BOOMERANG z novej českej odrody chmeľu Boomerang, ktorého výsledkom je svetlé zlaté pivo s miernym zákalom typickým pre nefiltrované pivo. Sviežu chuť v kombinácii s príjemnou horkosťou ponúkne nepasterizovaný Gambrinus 10° z troch druhov sladu a dvoch odrôd českého chmeľu. Intenzívny chmeľový zážitok vám zase dopraje Šariš Zlatá 12-tka.

Pre milovníkov tmavého

Nezabudlo sa ani na milovníkov tmavých pív. Tí na Pláži Staré Mesto nájdu pravý pivný 18° špeciál – MASTER tmavý, ktorý je špecifický lahodnou horkosťou. Očakávania všetkých pivných gurmánov rozhodne naplní aj štvorsladový Šariš Tmavý, v ktorého chuti sa snúbia karamelové tóny a mierna horkosť.

Aby milovníci zlatého moku z Pláže Staré Mesto neodchádzali hladní, budú si tu môcť vychutnať špeciálne pivné menu, ktoré plážový šéfkuchár zostavil práve pri príležitosti Slávností piva.

K skvelému pivu a jedlu patrí samozrejme aj hudba. V piatok 5. októbra od 17:00 hod. spríjemní oslavy zlatého moku kapela ROBO PATEJDL BAND, ktorá na slovenskej scéne funguje už 7 rokov. Bratislava24.sk informovala Alexandra Gallisová z PR Clinic.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM