Alexandra Húsková Rôzne

Patríte medzi obdivovateľov silných motoriek či krásnych lodí?

Okrem cestných motoriek, cruiserov, chopperov, mopedov a skútrov od tých najlepších značiek na výstave Motocykel v si Inchebe budete môcť obzrieť aj lode a vodnú techniku na výstave Boat show. Výstava motoriek prináša 35 značiek motocyklov.

Ilustračný obrázok k článku Patríte medzi obdivovateľov silných motoriek či krásnych lodí?
Zdroj: Dnes24.sk

Bratislavské výstavisko v Inchebe bude od 10. do 13. marca patriť obľúbeným výstavám, ktoré každoročne prilákajú desaťtisíce návštevníkov krásnych a silných strojov nielen v jednej stope.

Na výstave Motocykel sa predstaví 50 mimoriadnych kúskov v špeciálnej sekcii Customs of Slovakia. Jedinečné úpravy motocyklov si budete môcť zblízka obzrieť a inšpirovať sa. Úpravy sa vracajú ku koreňom a jedným z trendov je upravovať skôr lacnejšie motorky.

Adrenalínový zážitok poskytnú aj synchronizované jazdy kaskadérov v uzavretej oceľovej guli s názvom „Glóbus smrti“

Výstavu motoriek doplní aj adrenalínový program. Kaskadérske vystúpenia stuntriderov, ukážky kúskov popredných slovenských mototrialistov, zaujímavé besedy a autogramiády úspešných motocyklových reprezentantov z rally Dakar či premietanie filmov sa postarajú o parádnu zábavu.

Neodmysliteľnou súčasťou výstavy bude aj vyhlásenie výsledkov ankety Motocykel roka. Z hlasovania poroty zloženej z odborných motoristických novinárov vzídu motocykloví víťazi vo viacerých kategóriách.

BOAT SHOW

Všetkých, ktorých namiesto pevniny láka skôr voda, poteší medzinárodná výstava lodí BOAT SHOW. Chcete tento rok zažiť dovolenku inak? Čoraz viac ľudí si cez leto prenajme loď a ide sa plaviť so svojimi známymi. Na výstave budete mať skvelú možnosť porovnať výhody a nevýhody plachetníc a jácht a zistiť, ktoré plavidlo bude pre vašu nezabudnuteľnú dovolenku ideálne.

Prečítajte si aj: OBRAZOM: Veľkorysé priestory a kvalita od farmárov, navštívili sme Yeme

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM