Rôzne

Opitý muž spadol do koľajiska: Nebyť duchaprítomnosti vlakvedúcej, mohlo prísť k NEŠŤASTIU

Prehnať to vo vlaku s alkoholom, nie je príliš rozumné. Potvrdzuje to incident, ktorý sa v utorok 21. novembra udial na Hlavnej stanici v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Opitý muž spadol do koľajiska: Nebyť duchaprítomnosti vlakvedúcej, mohlo prísť k NEŠŤASTIU
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

„Bratislavskí železniční policajti boli dnes dopoludnia vyslaní na jedno z nástupíšť Hlavnej železničnej stanice v Bratislave. Podľa doterajších informácií muž – zjavne pod vplyvom alkoholu pri pohybe po nástupišti spadol do koľajiska,“ uviedli policajti v príspevku na Facebooku.

Duchaprítomnosť vlakvedúcej

Hneď na mieste pohotovo zareagovala vlakvedúca, ktorá mu poskytla prvú pomoc a privolala záchrannú službu a policajnú hliadku. „Tí po príchode mužovi poskytli prvotné ošetrenie, zistili jeho totožnosť a počkali až do príchodu rýchlej zdravotníckej pomoci. Tá mužovi poskytla potrebnú lekársku pomoc a previezla ho do nemocnice,“ dodali policajti.

Aj keď nebola ohrozená vlaková doprava, muž sa dopustil priestupku.

VIDEO si môžete pozrieť v TOMTO ODKAZE.

„Nakoľko sa muž svojim konaním dopustil spáchania priestupku na úseku dráh, bude riešený zo strany policajtov Oddelenia železničnej polície v Bratislave,“ upresnila polícia.

Polícia upozorňuje

„V súvislosti s týmto incidentom apelujeme na verejnosť, aby zvážili požívanie alkoholických nápojov v areáli železničných staníc prípadne v ich blízkosti. Práve alkohol sa môže podpísať pod životu nebezpečné situácie, ktoré môžu mať až fatálny koniec,“ odkázali policajti občanom.

Nechceme si radšej ani len predstaviť, čo by sa stalo, keby v tej chvíli išiel po koľajniciach, kam muž spadol, vlak…

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM