Nina Táborská Rôzne

OBRAZOM: Silvestrovská atmosféra v uliciach Bratislavy. Takto hlavné mesto vítalo rok 2016

Novoročné oslavy v Bratislave sa zaobišli bez väčších komplikácií. Rozlúčka s rokom 2015 a očakávanie nového roka prebehla bez problémov. Potvrdili to polícia i organizátori silvestrovských osláv, ktorí pre verejnosť pripravili na záver roka na Hlavnom i Hviezdoslavovom námestí kultúrny program.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Silvestrovská atmosféra v uliciach Bratislavy. Takto hlavné mesto vítalo rok 2016
Zdroj: TASR

V priebehu osláv Silvestra a vítania Nového roku 2016 v historickej časti Starého mesta Bratislavy polícia nezaznamenala narušenie verejného poriadku.

„Hliadky Policajného zboru zabezpečovali ochranu verejného poriadku, života a zdravia občanov, bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky ako aj bezpečnosť prítomných osôb. Z pohľadu bratislavskej polície Silvestrovské oslavy ako aj uvítanie Nového roku 2016 prebehli bez problémov,“ povedala pre Bratislava24.sk Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Silvestrovské oslavy v Bratislave stáli 50-tisíc eur a boli plne hradené zo sponzorských príspevkov mestských podnikov. Hlavné mesto zabezpečilo informačnú kampaň, koordináciu bezpečnostných zložiek a poskytlo priestory pre organizačné tímy priamo v Primaciálnom paláci a na nádvorí Starej radnice.

Pozrite si atmosféru silvestrovských osláv v uliciach Bratislavy vo fotogalérii.

Prečítajte si tiež: OBRAZOM: Do cieľa silvestrovského behu cez mosty dobehlo vyše 800 účastníkov Zdroj: TASR / DNES24.

Silvestrovské oslavy
20
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM