Tomáš Stupavský Rôzne

Neviete kam ísť na dovolenku? Najväčší veľtrh cestovného ruchu je potom pre vás ako stvorený

Cestovanie, turistika, príroda, zdravý životný štýl, leňošenie pri mori, to všetko nájdete budúci týždeň pod jednou strechou bratislavského výstaviska Incheba. Preto, ak hľadáte nové miesto, ktoré by ste radi navštívili, na tomto podujatí inšpiráciu určite nájdete.

Ilustračný obrázok k článku Neviete kam ísť na dovolenku? Najväčší veľtrh cestovného ruchu je potom pre vás ako stvorený
Zdroj: TASR

Od 29. januára až do 1. februára sa v Inchebe uskutoční najväčší veľtrh cestovného ruchu na Slovensku s názvom ITF Slovakiatour 2015, ktorý zároveň patrí aj medzi najvýznamnejšie podujatia v celej strednej Európe.

Celá akcia je určená prevažne pre ľudí, ktorí majú záujem spoznávať krásy Slovenska alebo ich naopak skôr láka dobrodružstvo v zahraničí. Na výstave sa bude nachádzať hneď niekoľko cestovných kancelárií, ktoré návštevníkom ponúknu informácie z našej krajiny, ale aj zo zahraničných destinácií.

Na veľtrhu opäť nebudú chýbať zástupcovia našich susedných krajín, prezentácie stredomorských destinácií a exotických miest, či predstavenie domácich a zahraničných regiónov. V Inchebe sa nezabudne ani na prezentáciu Bratislavského kraja, ktorý má určite mnoho návštevníkom čo ponúknuť.

Prečítajte si tiež: Neviete kam zobrať zahraničných turistov? Poradíme vám

Súčasťou veľtrhu bude aj výstava s názvom Poľovníctvo a oddych, ktorá je venovaná ľudom, ktorí radi trávia svoj voľný čas v prírode. V rámci 22. ročníka tejto sekcie, nebudú na výstave chýbať firmy ponúkajúce lovecký sortiment určený predovšetkým vášnivým poľovníkom. Zaujímavé určite budú aj ukážky sokoliarstva, vábenia zveri a ochutnávky rôznych dobrôt.

Pre nadšencov športu a zdravotného životného štýlu je ako stvorená výstava Wellness a Fitness. Po siedmy krát sa tak v hlavnom meste predstavia odborníci a tréneri, ktorí záujemcom predvedú rôzne novinky z tejto oblasti, napríklad ukážkami rôznych typov cvičení a bohatým sprievodným programom.

Viac informácií o podujatí nájdete tu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM