Rôzne

Nemáte ešte kapra na Vianoce? Poradíme vám, kde kúpite zaručene čerstvé ryby

Štedrý deň sa blíži a vám ešte vo vani nepláva vianočný kapor? Poradíme vám, kde v Bratislave zoženiete čerstvé ryby aj na poslednú chvíľu.

Ilustračný obrázok k článku Nemáte ešte kapra na Vianoce? Poradíme vám, kde kúpite zaručene čerstvé ryby
4
Galéria
Zdroj: internet

Vo Fresh Markete

Jedinečná farmárska tržnica na Rožňavskej ulici v bratislavskom Novom Meste otvorila svoje brány začiatkom tohto roka. Svet čerstvých potravín, údenín, mäsa, ovocia, zeleniny, syrov, kde nesmú chýbať ani čerstvé ryby.

Nájdete tu to najlepšie zo sladkovodných a morských rýb, kôrovcov a mäkkýšov z voľných lovov a certifikovaných chovov. Fresh Market ponúka najväčšiu čerstvosť a kvalitu za dostupnú cenu. Kúpite tu tradičné ryby ako losos, pstruh, zubáč alebo treska, ale aj rôzne druhy kreviet, mušlí či chobotníc.

Ryby na Miletičke

Vedľa trhoviska na Miletičovej ulici sa nachádza predajňa Fish on Time, ktorá ponúka všetko, na čo by ste si v súvislosti s rybami spomenuli. Základný sortiment tvorí až 60 druhov čerstvých a mrazených rýb, ale nájdete tu aj bohatú ponuku kôrovcov, mäkkýšov či hlavonožcov od overených dodávateľov z rôznych kútov Európy.

Predajňa zároveň ponúka zákazníkom všetko, s čím ryby a morské plody chutia najlepšie. Či už riasy a ryžu na prípravu domáceho suši, alebo cestoviny, rôzne exotické omáčky a dochucovadlá.

Ak sa nechcete so spracovaním rýb babrať doma, vo Fish on Time to urobia za vás. Ryby vám tu vypitvú, vyfiletujú, naporciujú či dokonca vyúdia.

V sieti veľkoobchodov

Podnikatelia a živnostníci, ktorí vlastnia zákaznícku kartu spoločnosti Metro, môžu v ich predajniach vyberať z viac ako 40 druhov čerstvých rýb a morských plodov. Sortiment je čiastočne podmienený sezónou, počasím či aktuálnym celosvetovým dopytom.

Drvivú väčšinu ponuky tvoria morské ryby a plody mora, až 80 percent, ale nájdete tu aj tradičné sladkovodné ryby ako kapor, pstruh, sumec či zubáč. Okrem chladených a mrazených sladkovodných rýb v rôznych úpravách si môžete vybrať aj z pestrej ponuky živých rýb.

V rybárňach Metro vám navyše predajcovia radi pomôžu s výberom rýb, poradia s kuchynskou úpravou a poskytnú rad užitočných informácií. Profesionálne školený personál zaistí aj kompletné očistenie a naporcovanie. Predajne Metro nájdete v Ivanke pri Dunaji a Devínskej Novej Vsi.

Rybí trh až k vám

Ak sa vám nechce behať po meste, môžete si dať ryby doviesť jednoducho k vám domov. Spoločnosť Bidvest patrí k najväčším a najstabilnejším dovozcom, spracovateľom a predajcom chladených a mrazených rýb.

Môžete si vybrať z bohatej ponuky, ktorá zahŕňa najrôznejšie druhy morských rýb, cez sladkovodné ryby, kôrovce až po údené ryby či kaviár. Čerstvé ryby a morské špeciality sa k vám dostanú už dva dni po vylovení.

Spoločnosť rozváža každý pracovný deň v Bratislave a okolí. Objednať si môžete na tel. č. 0911 121 387 alebo si dohodnúť termín a vybrať si vašu obľúbenú rybu osobne. K dispozícii vám je aj stránka www.mojbidvest.sk kde si môžete pohodlne prezrieť široký sortiment rybieho trhu.

Ilustračný obrázok

Čerstvé ryby a morské plody
4
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM