Nina Táborská Rôzne

Na Železnej studienke pribudne nové grilovacie miesto. S grilovacími roštami a veľkou kapacitou

Grilovacie miesto v blízkosti dolnej stanice lanovky zo Železnej studničky na Kamzík by malo byť dokončené v druhom septembrovom týždni a pre verejnosť bude pripravené slúžiť počas jesennej grilovacej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Na Železnej studienke pribudne nové grilovacie miesto. S grilovacími roštami a veľkou kapacitou
Zdroj: TASR

Na Železnej studienke, na lúke Snežienka, čoskoro pribudne nové grilovacie miesto. Bratislavčania tak budú môcť opekať nielen na verejných vybudovaných ohniskách, ale budú môcť využiť už aj verejne dostupné grilovacie miesto so štyrmi roštami určenými na grilovanie a tiež štyrmi drevenými stolmi s kapacitou pre 40 osôb.

Grilovacie miesto buduje spoločnosť Pivovary Topvar v spolupráci s mestskou časťou Bratislava – Nové Mesto a Mestskými lesmi v Bratislave.

„S výstavbou grilovacieho miesta sa začalo v týchto dňoch. Na výstavbu má spoločnosť všetky potrebné povolenia. Ako mestská časť sme výstavbu ďalšieho miesta, kde budú môcť Bratislavčania plnohodnotne tráviť svoj voľný čas, privítali,“ povedal Marek Tettinger, hovorca Mestskej časti Bratislava – Nové Mesto.

Grilovacie miesto v blízkosti dolnej stanice lanovky zo Železnej studničky na Kamzík by malo byť dokončené v druhom septembrovom týždni a pre verejnosť bude pripravené slúžiť počas jesennej grilovacej sezóny.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM