Rôzne

Na veľtrhu práce bol najväčší záujem o Trainee programy, Profesia days prilákali tisícky návštevníkov

Tisícky návštevníkov prišli na veľtrh práce Profesia days, ktorý sa uskutočnil v bratislavskej Inchebe. Približne 150 firiem, konzultačných spoločností, personálnych agentúr ponúkalo ľuďom z celého Slovenska prácu nielen doma, ale aj v zahraničí, a radili im, ako postupovať pri výbere zamestnania.

Ilustračný obrázok k článku Na veľtrhu práce bol najväčší záujem o Trainee programy, Profesia days prilákali tisícky návštevníkov
Zdroj: Dnes24.sk

Hoci sa veľtrh orientoval najmä na mládež, ponuka práce a poradenstvo bolo určené pre všetky vekové kategórie. S mimoriadnym záujmom sa stretla ponuka tzv. Trainee Programov. Napríklad Pivovary Topvar ponúkajú od tohto roka možnosť platených letných stáží.

Stáž, ktorá bude trvať 50 pracovných dní, prinesie záujemcom poznatky z praxe, a to ako v centrále spoločnosti, tak aj priamo v pivovare vo Veľkom Šariši. Najtalentovanejší účastníci môžu získať ponuku na platený ročný Trainee Program.

Pivovary Topvar tento rok poskytujú letné stáže pre študentov 4. a 5. ročníkov vysokých škôl technických, chemicko-technologických aj ekonomických odborov. Počas stážového programu budú mať možnosť absolvovať pravidelné konzultácie s manažmentom firmy a získať tak množstvo cenných skúseností, ktoré im pomôžu naštartovať kariéru v nimi vybraných oboroch.

Tým najúspešnejším účastníkom firma ponúkne zaradenie do Trainee Programu a následne spoluprácu na konkrétnej pozícii vo vnútri spoločnosti.

Záujemcovia o stáž, ktorá sa bude konať od júna do septembra, budú musieť čeliť zaujímavej výzve a prevziať zodpovednosť za realizáciu konkrétnych projektov.

„Stážistov berieme ako rovnocennú súčasť nášho kolektívu a pracovného tímu. Budú prítomní na širších poradách a ich projekty vyhodnocuje priamo top manažment spoločnosti vrátane generálneho riaditeľa. Zároveň vďaka úzkej spolupráci s našou materskou spoločnosťou SABMiller v oblasti vzdelávania a rozvoja talentov majú zamestnanci unikátnu príležitosť získať skúsenosti aj na medzinárodnej úrovni,“ informovala manažérka pre firemné vzťahy a komunikáciu Miroslava Remenárová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM