Adriana Banásová Rôzne

Na veľtrhu cestovného ruchu v Londýne sa predstaví aj Bratislava. Prezentovať ju bude Bratislava Region Tourism

Na londýnskom veľtrhu cestovného ruchu World Travel Market 2015 (WTM) sa budú môcť návštevníci zoznámiť aj s turistickými atrakciami Bratislavského kraja.

Ilustračný obrázok k článku Na veľtrhu cestovného ruchu v Londýne sa predstaví aj Bratislava. Prezentovať ju bude Bratislava Region Tourism
Zdroj: TASR

V dňoch 2. až 5. novembra bude mať na podujatí svoje zastúpenie aj krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Bratislava Region Tourism. Jej zástupcovia budú prezentovať zaujímavosti malokarpatského, podunajského, záhorského regiónu a okolia hlavného mesta SR Bratislavy.

„Je nesmierne dôležité, aby sa o krásach nášho kraja dozvedeli aj za hranicami a medzinárodné veľtrhy sú na to skvelou príležitosťou,“ uviedol v tejto súvislosti predseda BSK Pavol Frešo.

„Naším zámerom je, aby sme regiónu, ktorý má unikátne vína, gastronómiu a prírodu, pomohli získať medzinárodnú pozornosť,“ doplnil výkonný riaditeľ KOCR Lukáš Dobrocký.

Organizátori 36. ročníka veľtrhu očakávajú tento rok účasť viac ako 50.000 špecialistov na cestovný ruch, zástupcov vlád a médií zo 186 krajín. WTM ponúka jedinečnú príležitosť v priebehu štyroch dní nadväzovať nové kontakty, rokovať a nastoliť nové trendy v rámci globálneho obchodu s cestovaním.

Podľa oficiálnej správy boli od vzniku na tomto prestížnom podujatí uzatvorené zmluvy v hodnote 2,5 miliardy libier.

ilustračná foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM