Nina Táborská Šport

Na Štrkovci súťažili triatlonisti. Organizácia ich ale nenadchla

V sobotu sa už tradične na bratislavskom Štrkovci konal posledný triatlon tejto sezóny. Celkovo sa prihlásilo viac ako 400 súťažiacich. Aj napriek rannému dažďu, súťažiaci sa na počasie nesťažovali.

Ilustračný obrázok k článku Na Štrkovci súťažili triatlonisti. Organizácia ich ale nenadchla
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Sobotňajšieho Triatlonu pre všetkých, ktorý sa konal na bratislavskom Štrkovci, sa zúčastnilo viac ako 400 športovcov. V zastúpení všetkých vekových skupín súťažili v nasledujúcich disciplínach: Olympijský triatlon, Šprint triatlon, Štafety, Inline, Bike verzia, Nádej.

Niekoľkí súťažiaci sa zhodli, že najlepšou disciplínou bol bicykel. Ako pre bratislava24.sk uviedol slovenský reprezentant a študent FTVŠ Simon Brunovský, „cyklistická trať bola jednoduchá, čistá rovinka, ľahký okruh.“

Niekoľkí súťažiaci sa sťažovali na šmykľavý povrch, nakoľko ráno nebolo počasie najideálnejšie. Iným však vyhovovalo, a to najmä pri behu. O šmykľavom povrchu hovoril aj víťaz žiakov Andrej Paulíny, ktorý aj napriek tomu zvíťazil vo svojej kategórii.

K organizácii sa vyjadril aj Simon Brunovský: „Raz nám zakričali, že máme sedem kôl, no mali sme len šesť, našťastie ja som vedel koľko mám. Ostatní z toho mali chaos, ale zvládli sme to.“

Aj napriek tomu išlo o príjemnú akciu, ktorá spojila športových nadšencov.

Takto to v sobotu vyzeralo na Štrkovci. Konal sa tradičný Triatlon pre všetkých
23
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM