Rôzne Správy

Na cintorín bez tlačenice v autobuse. Dopravu počas Dušičiek a prázdnin posilnia

Pre zvýšenú návštevnosť cintorínov v najbližších dňoch posilní dopravný podnik 29. októbra, 30. októbra a 1. novembra bratislavskú MHD.

Ilustračný obrázok k článku Na cintorín bez tlačenice v autobuse. Dopravu počas Dušičiek a prázdnin posilnia
5
Galéria
Zdroj: TASR

Na cintorín by ste sa mali dostať bez tlačenice v autobuse či trolejbuse. Pre zvýšenú návštevnosť cintorínov v najbližších dňoch posilní Dopravný podnik Bratislava spoje MHD. Stane sa tak v dňoch 29. októbra, 30. októbra a 1. novembra. Informovala o tom hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Bezproblémová cesta ku krematóriu

V spomínaných dňoch bude linka X38 premávať po trase Hlavná stanica – Patrónka – Lamačská – Krematórium približne od 9:00 do 19:00 hod. Na linke číslo 37 bude poskytnutá zvýšená prepravná kapacita kĺbovými vozidlami. Z tohto dôvodu obsluha obce Marianka bude zabezpečená samostatným vozidlom v úseku Marianka – Záhorská Bystrica s prestupom na linku číslo 37.

„Zvýšená kapacita na linke číslo 39 (C39) bude zabezpečená premávkou v hustejšom intervale. Linka číslo 31 nebude premávať,“ podotkla Volfová.

Prepravu na petržalský cintorín zabezpečuje linka číslo 80 a na vrakunský linky 201, 202 a 212.

Počas prázdnin ako v pracovný deň

„V nedeľu 30. októbra nebude vypravená linka číslo 131 a v pondelok 31. októbra nebude vypravená linka číslo 184 z dôvodu rektorského voľna na vysokých školách. Linka číslo 131 bude premávať v utorok 1. novembra,“ spresnila hovorkyňa.

DPB upozorňuje, že počas školských prázdnin (28. – 31. októbra) platí cestovný poriadok pre pracovný deň, a to aj napriek jesenným prázdninám.

Cintorín
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM