han Futbal Šport

Na čiernom trhu stoja lístky na Ronalda aj vyše 500 eur: POZOR, nemusia vás pustiť na zápas!

Chystáte sa na futbalový zápas Slovensko - Portugalsko, ktorý sa hrá v piatok (8.9.) v Bratislave, ale nestihli ste si zaobstarať vstupenky? Nad kúpou na čiernom trhu radšej ani neuvažujte!

Ilustračný obrázok k článku Na čiernom trhu stoja lístky na Ronalda aj vyše 500 eur: POZOR, nemusia vás pustiť na zápas!
Zdroj: Instagram.com/cristiano

Národný futbalový štadión v Bratislave bol na piatkový kvalifikačný duel Slovenska s Portugalskom beznádejne vypredaný za niekoľko minút. Ku vstupenkám na zápas, v ktorom s veľkou pravdepodobnosťou nastúpi jeden z najlepších futbalistov histórie, Cristiano Ronaldo, sa dá dostať „pod rukou“, či od priekupníkov.

Je to risk

Tí, ktorí by predsa len chceli vyskúšať kúpu lístkov od niekoho cudzieho, riskujú, že sa do hľadiska nemusia dostať. V predaji sú totiž aj falošné vstupenky, s ktorými sa vždy pred podobným podujatím roztrhne vrece na internetových stránkach ponúkajúcich rôzne predaje.

„Predám 2 vstupenky vedľa seba na zápas do sektoru Portugalska. Sektor D202 Lístky nie sú na meno. Zaručene originál Iba osobný odber. Cena 500 eur za 1 ks,“ stojí v jednom z mnohých inzerátov na webe bazos.sk.

Netvrdíme, že sú práve tieto vstupenky falošné, ale aj Slovenský futbalový zväz (SFZ) na nekalé praktiky upozorňuje. „Vstupenky sú už vypredané, v pokladniciach na štadióne sa žiadne nebudú dať zakúpiť. Keďže sa objavili už falošné vstupenky, upozorňujeme fanúšikov, aby si nekupovali vstupenky od tretích osôb, iba cez oficiálnych predajcov,“ píše SFZ na svojom webe.

„Záujem niekoľkokrát prekročil kapacitu štadióna, v prvej fáze sa vstupenky vypredali za 43 minút, v druhej augustovej fáze predaja sa zvyšné vstupenky vypredali za desať minút,“ uviedli na SFZ.

Pokyny pre fanúšikov

  • Upozorňujeme všetkých fanúšikov, aby sa dostavili k štadiónu v dostatočnom časovom predstihu, najmenej 2 hodiny pred zápasom, aby plynulo prešli bezpečnostnými kontrolami a to kontrolou údajov na vstupenke spolu s údajmi na doklade totožnosti a následne bezpečnostnou kontrolou zameranou na zakázané a nebezpečné predmety.
  • Taktiež, aby využívali parkovacie miesta zvýraznené v pláne NFŠ mapa parkovanie, nakoľko ulice okolo štadióna budú uzavreté pre dopravu (Kalinčiakova ul., Viktora Tegelhoffa)
  • Žiadame všetkých fanúšikov, aby v prípade, že nepoznajú štadión alebo nevedia z ktorej strany štadióna majú vstup, kontaktovali dobrovoľníkov – informátorov, ktorí budú rozmiestnení v blízkom okolí štadióna a budú fanúšikov navigovať.
  • Od 14.00 je pre fanúšikov pripravený Fan PARK, kde ich čakajú skvelé aktivity– maľovanie na tvár, súťaž s Fortunou, futbalové výzvy, vystúpi Majself a Dominika Mirgová, pripravená je autogramiáda Martina Škrtela, stánky s občerstvením, nebude chýbať ani fanshop SFZ, kde budú pre fanúšikov v predaji napríklad aj spomienkové tričká, šály a šiltovky na tento zápas.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM