Rôzne Správy

Možností, ako sa dostať z Bratislavy do Hainburgu ubudlo. Cezhraničná linka Slovak Lines je zrušená

Cestujúci, ktorí si kúpili predplatné a karnetové lístky pre túto linku, ich môžu do konca platnosti využiť na linke dopravcu Slovak Lines Bratislava - Viedeň.

Zdroj: Facebook

Do blízkeho Hainburgu ste sa mohli dostať viacerými spôsobmi. Okrem linky 901 bratislavského dopravného podniku, premával do mestečka za hranicami aj autobus spoločnosti Slovak Lines. Ten však svoju linku od nedele 27. januára 2019 zrušil.

Nízka vyťaženosť linky

„Vážení cestujúci, s poľutovaním vám oznamujeme, že linka do Wolfsthalu a Hainburgu k 27. januáru 2019 ukončí svoju prevádzku z dôvodu nízkej vyťaženosti. Do Hainburgu sa po tomto termíne odveziete autobusom Slovak Lines len v rámci našej viedenskej linky. Ďakujeme za pochopenie,“ uvádza dopravca Slovak Lines na svojej webovej stránke.

Cestujúci, ktorí si kúpili predplatné a karnetové lístky pre spomínanú linku, ich môžu využiť na linke Slovak Lines Bratislava – Viedeň, ktorá premáva aj cez Hainburg v hodinovom intervale.

„Slovak Lines zriadil linku Bratislava – Hainburg v januári 2017 a pôvodne malo ísť o náhradu cezhraničnej linky 901 Dopravného podniku Bratislava. Ten však od zrušenia linky 901 vtedy upustil a tak obe linky boli prevádzkované súbežne,“ doplnil informáciu portál imhd.sk.

Linka 901 bratislavského dopravného podniku premáva naďalej v nezmenenom režime.

Zdroj: slovaklines.sk, imhd.sk

Nové nákupné centrum: Galéria Danubia Hainburg
16
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM